Emil og Theis: Her mødte vi vores kærester

Hvor har Theis og Emil støvet deres kærester op henne, mens de har sejlet på verdenshavene?

Af Louise Vilsbøl - 15. juli 2016 kl. 15:23

Flere tusinde mennesker var i dag mødt op for at tage imod familien Beha Erichsen, da de klokken 12.00 i dag sejlede ind i Københavns Havn og sluttede deres tre år lange rejse med skibet Havana. Hele familien var overvældede over modtagelsen og ikke mindst interessen for dem – især Theis og Emil, som jo har været på båden fast.
Og noget af det, som snakken først faldt på, da de to brødre havde fået fast grund under fødderne og stod ansigt til ansigt med pressen var, om de havde piger i hver havn. Men det viste sig til mange pigers store skuffelse, at det kun drejer sig om to piger (én til dem hver). De to brødre har nemlig fået kærester undervejs på deres sejltur, og da vi mødte dem i Københavns Havn løftede de sløret for, hvordan de havde mødt deres kærester.
– Vi var heldige, at vi mødte dem på båden, afslører storebror Emil på 26, som ellers ikke er meget for at fortælle om pigerne. Den tre år yngre lillebror gav dog en lille smule mere information om drengenes udkårne.
– De er hjemmefra, svarer han på spørgsmålet om, hvorvidt det det er nogle sydlandske babes, de har kastet deres kærlighed på.
Men ellers var de ikke til at få noget ud af.
– Det må vi tale om en anden gang, grinede Theis.
LÆS OGSÅ: Rørt familien Beha i chok over hjemkomst
Emil: Vi har fået tilbud på Facebook
Selvom de to brødre netop har afsløret, at de begge har fundet kærligheden, har de modtaget flere henvendelser fra det modsatte køn, som er vilde efter at møde de to brødre.
– Der er flere piger, det har skrevet til os på Facebook. Men vi har ikke som sådan fået tilsendt ting eller noget i den stil. Men fordi vi ikke har været særlig meget på nettet, har vi valgt ikke at forholde os til henvendelserne, da vi har fokuseret på rejsen, siger Emil og tilføjer:
– Det er altså også meget surrealistisk at tænke på, at så mange derhjemme har fulgt med. Det kan man ikke forholde sig til.
Herunder kan I se, hvor glade familien var, da de kom på land for at møde de mange fremmødte fans:

‘Kurs mod fjerne kyster’ tvinger ‘Go’ Morgen Danmark’-vært til pause
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.