Emil om værtsrolle: 3 personer der inspirerer mig

YouTuberen og ‘Paradise’-vært Emil Olsen lader sig blandt andet inspirere af værterne fra ‘Landmand søger kærlighed’ og ‘FBoy Island’.

Af Lotte Knudsen - 13. september 2022 kl. 20:55

Beautybloggeren Emil Olsen fik sidste år sin debut som vært, da han sammen med Olivia Salo styrede slaget på ‘Paradise Hotel’ i 2021.

Værtsrollen klarede han strygende, og da det nye ‘Paradise’-koncept med kønsneutralitet, separate senge og alkoholfri aftener fik premiere i 2022, var det stadig med YouTuberen og den tidligere ‘Love Island’-babe i spidsen.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ på hospitalet efter voldsom blødning

Men selvom Emil Olsen nu af to omgange har prøvet kræfter med rollen som vært, er han stadig grøn. Ifølge Emil, kan man blive ved med at lære, og han finder stor inspiration hos andre værter.

– Jeg elsker Nikki Glaser, som er komiker og vært på det amerikanske ‘FBoy Island’. Hun er seriøs, og hun er sjov. Hun har den der perfekte humoristiske timing, fortæller Emil Olsen, som selv har øvet sig på at få sin egen personlighed og humor mere ind i sin værtsrolle på ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Syg kultur

Udover den amerikanske vært og stand-up komiker, ser Emil også op til flere danske profiler.

– Jeg elsker Lene Beier. Hun er så jordnær, og hvis man gerne vil elskes af folkemængden, så tror jeg, at det er godt at være nede på jorden, forklarer Emil og nævner i den sammenhæng endnu en dansk inspiration:

– Han er ikke vært, men jeg er også vild med Peter Frödin. Han er det rareste menneske, og når han ankommer til en produktion, siger han hej til hver og en. Både folk som tager sig af scenografien, dem i lydrummet og dem i kantinen, slutter Emil, som hver dag inden optagelserne til ‘Paradise’ sørgede for at gå rundt og sige hej til alle fra produktionen.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født