Emil fra 'Kurs mod fjerne kyster': Dét har overrasket mig mest efter hjemkomsten

Den 15. juli vendte skibet Havana og brødrene Erichsen hjem til Danmark. Nu taler 26-årige Emil Erichsen ud om, hvad der har været den største omvæltning ved at komme hjem.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. juli 2016 kl. 16:55

Det er knap to uger siden, at brødrene Emil og Theis Erichsen for første gang i tre år satte fødderne på dansk jord. Flere tusinde mennesker var mødt op for at ønske drengene velkommen hjem, og det var en rørt familien Beha Erichsen, der lagde til land ved Toldboden.
Men det har været lidt af en omvæltning for de to brødre at komme hjem til en almindelig hverdag, og især den teknologiske udvikling har overrasket den 26-årige Emil, fortæller han til TV2.
– Brugen af mobiltelefoner har overrasket mig. Den bliver jo brugt til alting. Jeg havde jo slet ikke hørt om Mobilepay og Snapchat, før jeg kom hjem, fortæller Emil, der lige skal vænne sig til at bruge den Iphone, han købte i Singapore.
– Jeg ringede til en ven forleden, så mødtes vi efter en halv time. Det er jo virkelig dejligt, at man kan det. Men jeg glemmer den simpelthen hele tiden alle mulige steder. Tit tager jeg hjemmefra uden telefonen, siger Emil til TV2.

LÆS OGSÅ: Emil og Theis: Her mødte vi vores kærester

Prøver at undgå de sociale medier
På trods af de fleste danskere har en profil på flere sociale platforme, vil 26-årige Emil prøve at begrænse sit forbrug. Der er dog en app, han overvejer at hoppe med på.
– Det kan da godt være, jeg går med på bølgen med Mobilepay. Men jeg har ikke brug for at være med på alle de sociale medier, så jeg prøver at klare mig uden for mange sociale medier. Men nu må vi se.
Selvom de to brødre har været på vandet i tre år, og der er sket meget på den teknologiske front, så ligner København mere eller mindre sig selv.
– Helhedsindtrykket er det samme – det ligner det, jeg tog afsted fra, selvom der jo er åbnet nogle nye ting rundt omkring. Men jeg føler mig lidt som turist i egen by. Jeg skal lige vænne mig til, at vi faktisk bor her, siger Emil til TV2. 
Til februar vil det være muligt at følge Emil og Theis Erichsen i fjerde og sidste sæson af ‘Kurs mod fjerne kyster’, som bliver sendt på TV2. I denne sæson kommer seerne til at følge brødrenes rejse rundt i Indonesien.
Se da Emil og Theis sejlede i land på Toldboden herunder:
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’ skriver dansk tv-historie
LÆS OGSÅ: Rørt Mikkel Beha genforenet med sønnerne

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.