Emil er ude af ‘Robinson’: Det var en befrielse

Det var hårdt for Emil at være på øen i ‘Robinson’.

Af Louise Vilsbøl - 4. december 2022 kl. 21:00

Lige inden finalen måtte Emil se sig slået af juryen i årets ‘Robinson’, som havde hørt om hans måde at tale til Lukas på. Da Emil fik muligheden for at tale sin sag i aftenens afsnit, endte han med at grave sin grav endnu dybere hos Lukas og Sine.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde 

Han synes, det er vildt, at juryen har så meget magt, og at de får lov til at smide en deltager hjem. Men Emil forlader ekspeditionen med blandede følelser.

LÆS OGSÅ: To måneder efter fødslen: Nu skal Jeanette Ottesen skilles

– Det var en underlig følelse at blive stemt ud, for samtidig med at jeg selfølgelig var ked af, at det var slut, var det også en form for befrielse for mig. Jeg var hver dag stået op og havde tænkt spil og taktik, og jeg har levet i den lille boble, der kun gik ud på at nå til finalen, og det var psykisk hårdt i længden, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Reece og Caroline fra ‘Nybyggerne’ tager stor beslutning: Ikke nemt

Accepterer kun to af stemmerne

Selvom han accepterer sit nederlag, så synes han, at det er på et tyndt grundlag, at mange af stemmerne falder.

– Min ærlige mening, om at stemmerne ender på mig, er, at jeg stadig den dag i dag er meget uforstående. To af de stemmer jeg får, accepterer jeg, men resten har jeg meget svært ved at sætte mig ind i. Kun Lukas og Mie har oplevet ø-rådet, som det var, resten stemmer ud fra noget, de har hørt.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

Skuffet over Lukas

I de seneste uger har Emil været lagt for had af seerne, og han har både modtaget grimme beskeder og sågar dødstrusler efter det øråd, hvor han sendte Lukas hjem med nogle hårde ord. Da juryen stemte Emil ud, fløj de hårde ord dog også ud af Lukas’ mund.

– Jeg synes ikke, du er et godt menneske, og jeg synes ikke, du fortjener at gå videre, lød det fra Lukas, som ellers efter sit eget exit var meget såret over Emils ord til ham. Derfor undrer Lukas’ ord også Emil.

LÆS OGSÅ: Naja afslører hemmelig aftale bag ‘Robinson’

– Jeg synes, det er en meget personlig kommentar, og jeg kan ikke forstå hans behov for at sige, som han gjorde. Men jeg håber på ingen måde, at han bliver udsat for en shitstorm, som jeg har været igennem, fastslår Emil og fortsætter:

– Det som dog skuffer mig er, at han efter den kommentar, og efter vi er kommet hjem, ikke kan lægge det bag sig og tage imod en undskyldning. Jeg har rakt ud til ham mange gange, men han er tydelig vis utrolig bitter stadigvæk.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-stjerne afslører: Vi fik mere mad, end man ser på tv

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Lukas, men han er i skrivende stund ikke vendt tilbage.