Emil dummer sig igen i ‘Robinson’

Emils forsøg på at undskylde går helt galt.

Af Louise Vilsbøl - 4. december 2022 kl. 9:02

I aften varmer TV3 op til mandagens finale i ‘Robinson Ekspeditionen’ med et ekstra afsnit, hvor de resterende seks deltagere skal stå ansigt til ansigt med juryen. Det bliver et glædeligt gensyn for nogle af deltagerne, mens det bliver anderledes stramt for andre.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører ny fyr: Ved at blive skilt?

Især Emil er omdrejningspunktet for de andres snak. Juryen har nemlig mødt hinanden efter ekspeditionen, og her har de udvekslet et par ord om Emil, ligesom Lukas har fået lov til at fortælle om sit exit.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

Derfor skal Emil forsøge at rede trådene ud med især Sine og Lukas, som han ikke sluttede på god fod med i ekspeditionen. Men det viser sig, at Emils undskyldning til Sine ikke har den ønskede effekt.

LÆS OGSÅ: Josephine ‘Tinka’ afslører sin julehemmelighed

Du går i vejen og afbryder

Emil indrømmer, at han har været rigtig træt af Sine og understreger, at hvis det havde været der hjemme, havde han gået til hende og bedt hende om at lade være med at gå ham på nerverne. Han var dog bange for, det ville stille ham i et dårligt lys på øen.

– Jeg har gjort rigtig mange ting, som man godt kan kigge tilbage på og måske fortryde, men jeg har gjort det indenfor spillets rammer og for at stille mig selv i det bedste lys. Du er en person, som har et helt fantastisk strålende humør, og det er noget, jeg selv kan lære noget af, for jeg kan godt stejle tit, og især når jeg møder en person som dig, lyder det fra Emil henvendt til Sine.

Hertil går det godt, men så fortsætter Emil, og det tager en drejning.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde

– Jeg har været rigtig rigtig irriteret på dig rigtig mange gange. De mindste ting kunne irritere mig. Du går i vejen og tænker ikke så meget og afbryder meget. Jeg tror, du har fokuseret meget på det her med, at du ikke har haft så mange venner der hjemme. Og jeg tror, du har arbejdet ekstra for at være med i ting og for at danne en relation, lyder det. Og Sine er ikke imponeret.

– Emil starter faktisk virkelig godt ud og giver mig det, jeg føler er en oprigtig undskyldning. Men da han så til sidst vælger at sige, at jeg har været påtrængende, fordi jeg har haft trang til at skabe venner, og at det skyldes min barndom, hvor jeg ikke har kunnet få venner, så tænker jeg, det er noget mærkeligt noget det her.

LÆS OGSÅ: Se familiens rørende afsked med Hugo Helmig

Lukas: Jeg er rystet

Heller ikke Lukas er imponeret over Emils undskyldning – eller mangel på samme.

– Det han har gjort og sagt overfor mig personligt og overfor mange andre ved jeg, det er langt fra okay. Jeg er lidt rystet over, at han ikke fortryder noget, lyder det fra Lukas.

Se mere i klippet øverst i artiklen, og se med på TV3 i aften kl. 20.00.