Emil Beha: Jeg føler mig som turist i min egen by

Nu er kaptajnen så småt ved at falde til i København, men der er alligevel lang vej igen.

Af Flemming Vitus - 9. september 2016 kl. 17:47

I tre år sejlede Emil Beha rundt på verdenshavene sammen med broderen Theis. På jordomrejsen sejlede brødrene mange nye steder. Forleden fik Emil føjet endnu et farvand til listen over steder, han har sejlet: Peblingesøen i København.

Her var han sammen med det meste af familien med til at indvie en ny bådebro ved Søpavillionen. Kun Theis havde ikke mulighed for at deltage i arrangementet.

Mikkel Beha og Emil fejrede bronzesejlere: Det har været så fedt
Håber på en ny rejse

Foto: Peter Hauerbach

(Foto: Peter Hauerbach)

Emil er endnu ikke faldet helt til ro efter den lange jordomrejse, der sluttede med en storstilet ankomst i Københavns Havn 15. juli.

– Jeg var jo kun hjemme i kort tid, inden jeg rejste til OL i Rio sammen med min far. Så jeg føler mig stadig som turist i min egen by. Jeg bliver rigtig begejstret, når jeg møder en masse søde mennesker. Det er ikke fordi, at folk vil snakke. De siger bare ”hej”, og ”godt gået”, fortæller Emil, der savner at være ombord på Havana og ikke vil afvise en ny rejse på et senere tidspunkt.

– Det vil jeg ikke. Lige nu tager jeg dog en dag ad gangen, og så glæder jeg mig vildt meget til de nye udfordringer med mange foredrag, siger Emil.

Far og søn på job: Mikkel Beha er stolt af sønnen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.