Elvira er træt af fordomme: Jeg kan godt selv - Her & Nu

Elvira er træt af fordomme: Jeg kan godt selv

Elvira er træt af folks fordomme.

Af Rikke Lynge - 1. juni 2020 kl. 14:55

Elvira Pitzner på kun 22 år har allerede eget hus og selvstændig virksomhed, og mange tror, at hun er kommet sovende til det. Som datter af diamantsælgeren Katerina Pitzner oplever Elvira en masse fordomme, det fortæller hun om i sit eget program ‘Bare Elvira’ på Dplay.
– Der er mange, der har fordomme og siger; “Elvira, du har sikkert bare fået pengene fra din mor, har du ikke arvet dem?”, og alle mulige ting, som bare overhovedet ikke passer på nogen måde, fortæller Elvira i programmet.
LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner: Jeg ser mig selv i Elvira
Elvira laver masterplaner for sine indtægtsmuligheder for at få økonomien til at hænge sammen.
– Jeg har én opsparing, og det er en, jeg har lavet til mig selv. Det er der bare ikke mange, der tror. Jeg er ret entreprenørisk og selvstændig. Jeg har ikke en fast løn, der kommer ind hver måned, hvilket godt kan være en ubehagelig måde at leve på, siger Elvira i programmet.
LÆS OGSÅ: Elvira får opbakning fra familien: Hun er modig
Se klippet herunder og se hele afsnittet på Dplay.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner afslører stor overraskelse til søsterens fødselsdag

Læs mere om