Elvira dropper facaden: Vil ikke længere lyve

Nu åbner Elvira helt op om, hvordan hun i virkeligheden har haft det de sidste fire måneder. Det har været en periode, hvor hun har været nødt til at kæmpe.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. maj 2021 kl. 10:55

23-årige Elvira er god til at tegne et billede af, at alt er perfekt og meget glamourøst, men det er ikke altid, det stemmer overens med hendes virkelighed.

Det åbner hun nu op om på et tidspunkt, hvor hun lige har afsluttet forholdet helt med Kasper Rylander.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch deler glædelig nyhed

– Jeg ville lyve og spille sej, hvis jeg bare sagde, at jeg havde haft det fint de sidste fire måneder. Fordi det har jeg ikke. Jeg står op, putter et ansigt på, putter makeup på og har en facade på. Jeg kommer igennem mine ting. Og så når jeg kommer hjem og skal slappe af, så har jeg fucking ondt i maven, og det føles som sidestik, siger Elvira Pitzner i det nye afsnit ‘Bare Elvira’, hvor hun netop er på vej til en time hos en psykoterapeut.

Artiklen fortsætter under billedet…

Præsentation af Elvira Pitzners modekollektion, Bernstorff Slot
Elvira Pitzner

Realitybaben ved dog allerede godt, hvad det er, der er galt, og hvorfor hun har så store smerter i maven.

LÆS OGSÅ: ’Korpset’-deltager om forhold til verdensstjerne: Jeg var hjernevasket

– Det er stress, og jeg har haft det før, hvor jeg får pisse ondt i maven, og det eneste der hjælper, det er at ligge ned i tyve minutter eller en halv time. Bare ligge ned og trække vejret, siger hun.

Hun ved også godt, at samtalen ikke får problemerne til at forsvinde. Dem er der nemlig nok af, for udover stress kæmper hun også med angst.

LÆS OGSÅ: Geggo og Linse er ikke på talefod: Det er svært

– Jeg har været ret påvirket af min angst. Tanken om at skulle ud og være offentlig blandt så mange mennesker, som har en mening og en holdning til én. Når man ikke føler, man har det særlig godt indeni, så er det ikke rart. Jeg har for eksempel haft svært ved at sove, og så har jeg følt, at jeg ikke kunne trække vejret, og jeg blev svimmel og følte, jeg skulle besvime, mens jeg lå ned.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af ‘Bare Elvira’ på discoveryplus. 

Læs mere om