Elvira afslører: Vil være hjemmegående mor

Elvira er fast besluttet på at gøre tingene anderledes end sin egen mor.

Af Louise Vilsbøl - 18. november 2021 kl. 10:02

I det nyeste afsnit af ‘Bare Elvira’, som kan ses på Discovery+ nu, åbner Elvira op omkring sine børneplaner, og hvordan hun vil gøre tingene anderledes end sin egen mor.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

– Jeg tror, hvis det var, jeg fik mange børn eller havde unge børn, så ville jeg ikke have noget imod at tage et år eller to, hvor jeg er fuldtidsmor også fordi jeg vil gerne være en god mor for mine børn, og jeg vil gerne være en, der har tid, fortæller Elvira i afsnittet og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Silas fortæller om sine og Nicolais planer om at udvide regnbuefamilien.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe bryder sammen over utroskab

– Min mor har altid været en god mor, men hun har haft meget meget travlt, hun har været eneforsørger på nogle tidspunkter for fire børn. Og det har jeg bare godt kunnet mærke, hvor jeg har måttet passe mine småsøskende lidt og måske har haft brug for lektiehjælp og ikke har fået det, der er det bare lidt nemmere, når man er to.

LÆS OGSÅ: Reality-hunk indlagt: Mit værste mareridt

I afsnittet fortæller Elvira også mere om sine tanker omkring børn i fremtiden, og hvornår det skal være. Få et smugkig herunder:

 

Læs mere om