Elly vandt ‘Hell’s Kitchen’: Jeg er en overlever

Med sin upolerede facade, sin benhårde attitude og sit klare talent vandt Elly ‘Hell’s Kitchen’ og flere af danskernes hjerter.

Af Lotte Knudsen - 4. november 2020 kl. 21:30

Udfordringerne var mange i dette års ‘Hell’s Kitchen’, men vinderen Elly Iseni er af en helt særlig støbning – en overlever og en stærk kvinde, som på trods af modstand endte med at tage sejren.

– Det er en af de største oplevelser, som jeg indtil videre har haft i mit liv. Jeg er virkelig glad og stolt over at have opnået det, fortæller Elly.

Fighter-genet kommer ikke ud af den blå luft. Elly har altid været vandt til at få modtand i kokkebranchen.

– Jeg startede i lære, da jeg var 15 år, og der lærte jeg hurtigt, at jeg skulle arbejde og kæmpe for at få respekt i kokkebranchen. I starten var der mange, der kiggede skævt til mig, og jeg følte, at de tænkte ‘du er jo bare en lille pige’, fortæller Elly til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 10 ting du ikke vidste om ‘Nybyggerne’

Selvom Elly dengang kun var 15 år, lod hun sig ikke skræmme væk. Hun har lært fra sin mor, at det er vigtigt at stå op for sig selv, så det gjorde hun i stedet.

– Jeg har meget selvtillid, og jeg er meget selvsikker. Så jeg valgte at stå op for mig selv, for hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg bare blive trådt på, fortæller Elly.

LÆS OGSÅ: Hella Joof: Min mand må gerne få børn

Selvtilliden har bragt Elly til, hvor hun er i dag, og sammen med sit talent for madlavning, var hun præcis den person Mielcke ledte efter.

-Jeg ved ikke, hvad det er, du render rundt med indeni – Om det er frustration eller en følelse af uretfærdighed, men der er en eller anden energi – jeg vil kalde det højoktan energi. Det er et farligt og eksplosivt brændstof, men der er fremdrift i det, lyder det fra Mielcke til Elly.

LÆS OGSÅ: Mor Jette & Jessica åbner op om deres spirituelle evner

Overvældet på sociale medier

Ellys engagement og stærke personlighed har fået flere til at sende hende beskeder på sociale medier.

– Jeg er virkelig overvældet over, hvor mange der skriver til mig på sociale medier. Jeg får utroligt mange søde beskeder, fra folk som synes at jeg er sej og inspirerende. Det har jeg virkelig været glad for, fortæller Elly.