Elisabeth havde svær start i 'Ex on the beach': Jeg følte mig alene

Hvis det ikke havde været for fyrene, ville Elisabeth have forladt villaen.

Af Emilie Holm Egebro - 9. september 2019 kl. 22:55

Der er ingen tvivl om, at pigerne i ‘Ex on the Beach’ ikke var de bedste til at modtage Elisabeth, da hun i aftenens afsnit tjekkede ind i villaen som ny eks.
De bagtalte hende så snart, hun var ude af lokalet og var meget enige om, at hun lignende en vingummibamse, og at de selv var pænere end hende. Selvom pigerne snakkede om Elisabeth, mens hun ikke var tilstede, var det alligevel tydeligt for Elisabeth, at pigerne ikke ligefrem var henrykte over at få en ny pige i villaen.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Så vild var aftenens ‘EOTB’-fest
LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift
Det kommer derfor heller ikke som en overraskelse for hende, at pigerne bagtalte hende, når hun ikke var tilstede:
– Det er selvfølgelig aldrig fedt, at piger snakker grimt bag ens ryg. Det kommer dog ikke bag på mig overhovedet, at de gjorde det. Jeg kender piger – og især danske piger. Det var meget tydeligt, at de snakkede om mig, når jeg ikke var der, og jeg synes ikke, at jeg blev taget særlig godt imod af pigerne. Det er aldrig fedt at være “den nye” og slet ikke “den nye pige”. Derfor var rigtig hårdt at føle sig alene, især når jeg i forvejen var nervøs og spændt på alt andet oveni, fortæller Elisabeth til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: Nyt reality-par afslører: Vi taler om børn
– Drengene tog alle rigtig godt imod mig, og havde det ikke været for dem, så tror jeg, at jeg havde valgt at tage hjem. Jeg kom ind i villaen for at have en fest – ikke for at komme tilbage til folkeskoletiden, hvor det kun gælder om at snakke i hjørner, bagtale og bare generelt om at være lede mod hinanden. Det gider jeg virkelig bare ikke bruge min tid på. Jeg har sådan et lækkert liv i Caribien med skønne venner, lækkert job og den dejligste hund, og derfor ønskede jeg ikke at “spilde tiden” på at være led mod andre, være ked af det over, at de var lede imod mig eller bare at være i dårligt humør. Jeg er altid hende, der griner, smiler og får alle til at smile. Men heldigvis var drengene søde.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Julie efter skænderiet med Tessie: Ingen kontakt i dag
Se klippet nedenfor, hvor pigerne bagtaler Elisabeth:

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-babe håber på bolleven
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to