Ekstra straf til skandale-skuespiller

Myndighederne er ikke sikre på, om skuespillerinden Lindsay Lohan rent faktisk har levet op til kravene om samfundstjeneste.

Af Newspaq - 28. februar 2015 kl. 15:00

Lindsay Lohan er efterhånden mere kendt for sine skandaler end for sit filmtalent: Kokain, druk og generel ballede har givet den tidligere barnestjerne et par alvorlige ridser i det fregnede ansigt.
Efter at have gennemført samfundstjeneste som straffen for vanvidskørsel og løgn over for politiet, har den 28-årige skuespillerinde afstået timerne ved velgørenhedsgruppen Community Service Volunteers, CSV, mens hun var i den britiske hovedstad London, for at spille teater.
Men dommeren, Mark Young, ved retten i Los Angeles finder ikke det udførte arbejde tilstrækkeligt, siger Lohans advokat, Shawn Holley, ifølge BBC News.
– Retten havde et problem med noget af arbejdet, og de ville slet ikke høre på, hvordan det foregik, siger advokaten.
LÆS OGSÅ: Årets Oscar show 2015: Se de knap så heldige kjoler
Vil gerne arbejde med unge
Også Lohans arbejdsgiver ved samfundstjenesten meddeler i en erklæring, at Lohan frivilligt havde meldt sig til organisationens “Positiv Fremtid”-projekt, der arbejder med teenagere i bydelen Hackney.
– Hun har opbygget stærke relationer til de unge frivillige, og hun har arbejdet med ordningen, siger CSV,
Men trods de rosende ord mener de amerikanske myndigheder ikke, at papirarbejdet er udfyldt korrekt og sår dermed tvivl, om hvorvidt Lohan har opfyldt alle timerne i sin samfundstjeneste.
Derfor mangler hun ifølge dommeren hele 125 timer for at udstå straffen på i alt 240 timer. Straffen fik hun i 2013, efter hun i 2012 kørte sin Porsche op bag en anden bil og derefter benægtede det.
LÆS OGSÅ: Hypnose hjælper usikker skuespillerinde
Nyder sin straf
Ifølge Lohans advokat har den fallerede skuespillerinde dog intet problem med de ekstra timer.
– Hun nyder virkelig at lave samfundstjeneste. Hendes passion er at arbejde med børn, og børnene reagerer på hende, siger Holley.
Ud over samfundstjenesten blev Lohan i 2013 også idømt 90 dages rehabilitering og 18 måneders psykoterapi.
Lohan mødte ikke op til retsmødet og har ind til den 28. maj til at gennemføre de manglende timer.
LÆS OGSÅ: Årets Oscar show 2015: Se alle de flotte kjoler
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.