Eksperterne i ‘Luksusfælden’ opgiver at hjælpe uvilligt par

Eksperterne i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ kommer på noget af en opgave, og de ender med at kaste håndklædet i ringen.

Af Rikke Lynge - 16. marts 2021 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ må eksperterne Kenneth Hansen og Jan Swyrtz sande, at de ikke kan hjælpe nogen, der ikke ønsker at få hjælp. Kæresteparret Jakob og Lene fra Gilleleje bor sammen med deres fælles barn, og alligevel er deres økonomi fuldstændig opdelt. Pædagogmedhjælperen Lene vil nemlig ikke blandes ind i murerlærlingen Jakobs store gæld, og selvom eksperterne kommer med tre forskellige løsninger, er der ingen af dem, der dur.

– Det er jo jeres beslutning, og Lene jeg forstår godt, at det er en virkelig stor kamel, der skal sluges, for at opfylde den her fælles drøm, for det er dig, der skal trække det store læs, hvis I overhovedet skal komme i nærheden af det (at købe hus red.), fordi gælden er så stor, fortæller Kenneth Hansen i programmet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager snydt for kvart million på Facebook

– I og med I ikke vælger nogle af de her muligheder, så har det den konsekvens, at vi ikke kommer igen om en måneds tid og lægger et budget, der hænger sammen, fordi det kan vi simpelthen ikke. Der er ikke nok penge til, at vi kan lave aftaler med kreditorerne. Det er desværre den uundgåelige konsekvens.

Jan Swyrtz giver parret mulighed for at tænke over deres beslutning og vende tilbage, hvis de ombestemmer sig, men det gjorde parret aldrig. Det er sidenhen ikke lykkedes hverken produktionsselskabet og kanalen at få kontakt til parret, og det har derfor heller ikke været muligt at få en kommentar fra parret om, hvordan det går med økonomien i dag.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’