UPS! Denne reaktion får ‘Luksusfælden’-eksperter til at rase

Louises økonomi sejler, men det virker ikke til, at hun tager det så tungt. Derfor må eksperterne få hende til at indse alvoren.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. april 2021 kl. 15:20

Når det i aften går løs med ‘Luksusfælden’, er det Louise på 23 år fra Gørløse, der har voldsomt brug for hjælp. Hun er mor til to små børn på 1 og 2 år og har haft en turbulent opvækst – og nu vil hun egentlig bare gerne give sine egne børn en god opvækst.

Men økonomien sejler, og nu får hun hjælp til at rette op på den.

Dog kommer samarbejdet dårligt fra start, da hun sammen med eksperterne står med overblikket over de forskellige poster i økonomien. For da det kommer til diverse-posten, der er på 15.000 kroner, reagerer Louise ved at grine.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor skulle Bianca ud

Den reaktion provokerer Jan Swyrtz og Kenneth Hansen.

– Du står her og flækker af grin. Vi kommer her og tager din situation rigtig alvorligt. Du står og griner hele tiden. Det tager så meget fokus, at du står og griner. Prøv nu at lyt til, hvad vi siger. Og jeg er lige så rystet som Kenneth, over at du kommer og siger: “Ja men jeg er egentlig godt klar over, at diverse-posten lå på 15.000.” Ja men hvorfor fanden har du så ikke gjort noget ved det?, spørger eksperten Jan Swyrtz.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-lykke: Faldt for Marie i svømmehallen

(Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

Louise fortæller nemlig, at det høje beløb ikke kommer som som en overraskelse. Hun er endda klar over, hvad de 15.000 kroner bliver brugt på hver måned. Pengene går til fast food, hår, negle, ting til børnene og hjemmet. På den måde har hun oparbejdet en gæld på næsten en halv million, og fortsætter hun sådan, vil hun aldrig blive gældfri.

– Jeg griner ikke, fordi jeg ikke tager det seriøst. Det gør jeg ikke. Det er, fordi jeg står og tænker, at jeg synes, det er sindssygt, svarer Louise.

Og herefter krakelerer facaden, og ‘Luksusfælden’-deltageren kan ikke holde tårerne tilbage.

LÆS OGSÅ: Vil du vinde et sommerhus? TV 2 søger fire makkerpar