Ekspert: Han ryger ud af ‘X Factor’

Han har ramt rigtigt hver gang indtil videre. Nu spår ‘X Factor’-bookmakeren, at Martin Jensen må af med endnu en af sine solister over 23.

Af Lykke Buhl - 19. marts 2021 kl. 16:58

Indtil videre har ‘X Factor’-ekspert og Danske Spil-bookmaker Mathias Reimer Larsen ramt plet hver gang, når han har spået om, hvem der ville ryge ud af ‘X Factor’.

Først sagde han, at Hiba måtte vinke farvel i sangkonkurrencen efter en omsang mod Neva & Ida. Så var det Neva & Ida, han dømte ude, efter en omsang mod Vilson Ferati. Og sådan gik det som bekendt også.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen modtog dødstrusler under ‘X Factor’-liveshowet

I denne uge forudsiger Mathias Reimer Larsen, at det må blive Vilson Feratis endeligt i ‘X Factor’.

– Statistisk set, så er det den person, der kommer i farezonen, der er næste i rækken til at blive stemt hjem, medmindre de virkelig overrasker ugen efter. Men Vilson Ferati, der har Martin Jensen som mentor, har svært ved at hamle op med de tre favoritter til at vinde, forklarer ‘X Factor’-eksperten.

Først røg Hiba, så Neva & Ida, og nu er turen kommet til Vilson Ferati og Dan Laursen

Vilson Ferati, Dan Laursen og Hiba, er kunstnernavnene på Martin Jensens solister over 23 (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Vild gæsteoptræden i aftenens ‘X Factor’

Han forudser også, at det må blive Dan Laursen, som Vilson Ferati skal i omsang mod.

Dog har Mathias Reimer Larsen kun roser til overs for de to artisters dommer, Martin Jensen. Han har ikke haft det nemt i konkurrencen, men har alligevel formået at få det bedste ud af sine deltagere, mener han.

LÆS OGSÅ: Mette Frederiksen går ind i ‘X Factor’-debat: Det har taget overhånd

Bookmakerens tre favoritter til at vinde er i øvrigt to af Oh Lands solister, først og fremmest Lucca og dernæst Nikoline Steen Kristensen. På en tredjeplads har han Blachmans gruppe The Kubrix.