EKSKLUSIVT GALLERI: Jon Dahl Tomasson fik endelig sin Line

Jon Dahl Tomassons bedste scoring kom i hus, da han i weekenden sagde ja til sin Line.

Af Nikolaj Vraa - 29. juni 2019 kl. 13:55

I sin tid på herrelandsholdet blev han den mest scorende spiller for Danmark nogensinde. Men Jon Dahl Tomassons bedste scoring skete for 13 år siden, da han blev kæreste med Line Kongsgaard. Og lørdag middag sagde parret endelig ja til hinanden ved et romantisk bryllup i Garnisons Kirke midt i København.
Mens livgarden marcherede forbi, ankom gæsterne i en lind strøm til kirken på Sankt Annæ Plads. Jon og Line bor til daglig i Holland, hvor han i mange år havde sin fodboldkarriere.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører stor bekymring om sin ældste søn

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en landsholdspiller scorer en rigtig Jon Dahl-kasse, der  får John Dahl selv til at fnise

LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen
Blandt de inviterede var gamle kammerater som de tidligere landsholdsspillere Thomas Helveg og Ole Tobiasen samt en del internationale navne, som Tomasson har spillet med i sin lange klubkarriere.
Af frygt for regnvejr havde brudeparret ikke taget nogen chancer og sat et stort telt op i Odd Fellow Palæets have, hvor receptionen foregik. Senere rykkede alle gæsterne indenfor og op i en af de store sale, hvor der var middag med taler.
Til nattefesten dukkede Lars ”Chief 1” Pedersen op og gav Jon og Lines ældste søn, Luca, et DJ-kursus og optrådte med Rockers By Choice-hittet ”Engel”.
Se alle de smukke billeder fra brylluppet øverst i artiklen
LÆS OGSÅ: Realitybabe gik tilbage til ekskæresten: Nu venter bryllup og børn
SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med