EKSKLUSIVT: Amalie taler ud om kokain-anklager

Amalie Josephine Szigethy har valgt at stå frem og fortælle sin side af sagen.

et ton cash, paradise hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann og Dan Bjerggård - 4. december 2013 kl. 13:57

I sidste uge bragte SEOGHØR.dk en historie baseret på en videooptagelse, hvor man eftersigende kan høre Amalie bestille kokain.
Videoen fik flere af de danske realitystjerner til at kommentere på sagen, som efterfølgende kulminerede på de sociale medier. Men hvad er egentlig op og ned på den historie?
Amalie Josephine Szigethy har efter flere overvejelser valgt helt eksklusivt at fortælle sin side af sagen til Realityportalen.dk.
SE Amalie forklarer, at penge ikke gør en lykkelig- og dog
“Medierne vil bare sælge forsider”
Amalie kom i går hjem fra Los Angeles, hvor hun i flere uger har arbejdet på sin sangkarriere. Så det er en tydelig irriteret Amalie, som forsøger at få overblik over den sidste uges kokain-anklager.
-Pressen bliver ved med at skrive om “kokain-sagen”. De ønsker selvfølgelig at få nogle forsider og overskrifter. Det må være hårde tider for Se & Hør, siger Amalie i dag til Realityportalen.dk.
Gustav Salinas valgte også i sidste uge at kommentere på sagen, hvor han udtalte, at han godt kendte til Amalies kokain-misbrug. Og de udtalelser har Amalie ikke meget til overs for.
-Stakkels Gustav. Kan han virkelig være så desperat efter opmærksomhed?, spørger Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie og Peter er gået fra hinanden- igen
Har prøvet kokain

J-Dag blev ekstra god for Daniel, som snavede godt og grundigt igennem med Amalie. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Amalie er glad for at feste, men hun slår fast, at hun holder sig til cocktails. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Amalie vil ikke kommentere på den omtalte video, men indrømmer, at hun tidligere har prøvet at tage kokain.
-Jeg har da prøvet at tage kokain nogle gange, det gør mange i min branche. Men min holding er faktisk, at man skal holde sig langt væk fra stoffer generelt, slår hun fast og tilføjer:
-Jeg er hverken afhængig eller misbruger af kokain, sprut eller blomstervand. Men ja, jeg har prøvet det et par gange og fortryder det i dag. Og jeg har ikke tænkt mig at prøve det igen.
Når Amalie går i byen, foretrækker hun at drikke cocktails, men hun indrømmer også, at når man er fuld, så kan man af og til gøre dumme ting.
-Jeg har fejlet, og det er jeg selvfølgelig ked af. Jeg er en partypige, men der er langt imellem et kokainmisbrug og en tur i byen, forklarer Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie om kommende retssag: Jeg rejser væk, når det er slut
Peter anklager Amalie
FOTO: TV3 / Birger Storm

Udadtil virkede parret lykkelige, men sandheden var en anden, fortæller Amalie. (Foto: TV3 / Birger Storm)


I dag kan man læse på HEROGNU.DK, at Peter Birch anklager Amalie for, at stofferne ødelagde deres forhold.
-Peter er måske ikke den bedst kilde, som HEROGNU har fået fat i. Peter har været på hash og kokain lige så længe, jeg har kendt ham, siger Amalie og fortsætter:
-Det var mig, der forsøgte at hjælpe ham, da vi var kærester.
-Det er rigtigt, når Peter siger, at jeg kunne blive væk en dags tid efter en bytur. Jeg sov hos en veninde eller min mor, men det var kun for at komme væk fra Peter og hans problemfyldte liv.
Amalie fortæller yderligere, at hun til sidst ikke kunne klare at leve med Peters problemer, og eftersom ingen i hendes familie kendte til hans problemer, er hun nu glad for ikke længere at skulle tynges af ham og hans liv.
-Nu er jeg fri for Peter, hans misbrug og vold. Det var hårdt og meget ensomt ikke at kunne fortælle det til min familie, siger hun.
LÆS OGSÅ: Amalie scorer Scott fra ‘Geordie Shore’
Skandaler sælger
Amalie er efterhånden rutineret, når det kommer til den danske presse, men hun ærger sig over, at det kun er skandaler, der sælger.
-Jeg vil da meget hellere fortælle om min tur til LA. Men det er selvfølgelig kedeligt at læse om, hvor glad man er, hvor rig man er eller hvor lykkelig, man er, siger hun og tilføjer:
-I den danske presse er der tradition for at skrive om alt det, der ikke gik godt, og det er synd, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Amalie om salg af brudekjole: Jeg er kommet videre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.