Eks-sugardateren Gina Jaqueline udgiver bog

Gina Jaqueline var på alles læber, da ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ løb over skærmen på DR3, og nu udgiver hun en bog.

Af Louise Andersen - 3. juli 2018 kl. 15:02

Gina Jaqueline, der blev landskendt, da hun stod frem som sugardater i programmet ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ på DR3, er ikke færdig med at dele ud om sit liv. Gina Jaqueline udgiver nemlig en bog.
LÆS OGSÅ: Geggo har været under kniven: Jeg ligner noget, der er løgn
– Den kommer til at handle om mig og min livsfilosofi. Det bliver ikke en biografi, det er stadig lidt for tidligt. Men den kommer til at handle om, at jeg har grebet livet anderledes an end så mange andre, og hvorfor jeg har valgt den vej. Hvorfor jeg er blevet så anarkistisk, som jeg er, siger Gina Jaqueline til dr.dk.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Mads er blevet far
Siden tv-programmet har Gina Jaqueline, som nu springer ud som forfatter, fundet kærligheden, og hun har altså droppet livet som sugardater, og dét at skrive er langt fra nyt for hende.
– Jeg har altid skrevet poesi, knækprosa og tegneserier, da jeg var lille. Siden jeg var fire år og begyndte at læse, har jeg vidst, at jeg gerne ville være forfatter. Jeg er bare så ualmindelig glad for ord, at folk troede, jeg var autist. Så det at skrive, det føler jeg mig hjemme i, siger Gina Jaqueline til dr.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe taler ud om misbrug
Dr.dk har været i kontakt med forlaget Turbine, som udgiver bogen, og deres kommunikationsansvarlige bekræfter, at bogen er undervejs.
Du kan læse mere om bogen HER.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste
LÆS OGSÅ: Janni Ree arrangerer VILD polterabend for datteren