Eks-kæresten raser efter drama: Du lyver, Fie!

Der var drama på natklubben Enzo i sidste uge, men ifølge Fie Laursens eks-kæreste foregik det ikke helt, som paradisoen har fortalt.

Af Jonas Sand - 13. januar 2016 kl. 13:25

Der var drama i sidste uge, da Fie Laursen og eks-kæresten Nikolai Andersen stødte ind i hinanden på natklubben Enzo. Her kastede paradisoen en drink i hovedet på hendes tidligere kæreste, inden hun fik ham smidt ud af natklubben.
Det er i hvert fald hendes udlægning af historien, men Nikolai Andersen oplevede hændelsen på en helt anden måde. Han så godt Fie komme ind med sin bror og en veninde, men ifølge ham forsøgte han at ignorere det.
– Men kort tid efter kom Fie og hendes veninde Nadine over mod os med et kamera, hvor blitzen lyste imod os. Nadine starter med at spytte på mig og min kammerat, og Fie begynder også. De går hurtigt igen med et godt grin, mens jeg var godt sur, og min kammerat forstod slet ikke, hvad der skete, fortæller Nikolai til Realityportalen.dk.
– Vi gik ud fra bordet for at fortælle det til vores fælles ven, som arbejder på Enzo, men på vej derover hælder Fie en drink udover mig. Jeg blev virkelig sur og gik direkte over til dørvagterne og fortalte det, som det var, og så blev Fie ført ud.
LÆS OGSÅ: STORT DRAMA: Fie Laursen og eks-kæresten i stort skænderi på natklub
Hun lyver
Ifølge hans forklaring var det altså Fie Laursen, og ikke ham selv, der blev sendt ud fra natklubben, som hun ellers hævdede.
– Ja, det er løgn. Jeg blev ikke smidt ud. Jeg snakkede ikke engang med hende. Resten af min aften var rigtigt god, og der blev festet igennem med mange af mine gode venner, siger Nikolai og slår fast, at han var på natklubben, til den lukkede klokken 4. Men meget andet vil han ikke sige.
– Jeg gider ikke bruge min tid på en pige, der knuste mit hjerte, og jeg forstår stadig ikke, hvorfor hun vil bruge sin tid på at nedgøre mig, som hun gør. Mere har jeg ikke at tilføje, siger han.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Disse fyre har Fie Laursen været sammen med i 2015
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser