Eftertragtet ‘Paradise’-hunk skal være far

Mindre end et år efter brylluppet deler parret nu endnu en stor nyhed.

Af Louise Vilsbøl - 11. juni 2021 kl. 20:40

Lykken er stor hjemme hos Patrick og Michala Brylov, som til august kan fejre deres første bryllupsdag. Nu kan de nemlig også fejre, at de senere på året skal være forældre for første gang. Det afslører de på Instagram.

SE BILLEDERNE: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter

– Denne dag vil for altid, have en helt særlig betydning. Udover min elskede hustru har fødselsdag. Har hun også vores baby boy i mavsen. Tak skat, for at berige mit liv med så meget kærlighed og for nu også at bære vores ønskebarn! Kæmpe stort tillykke baby, du er min evige kærlighed, skriver Patrick på sin Instagram, mens Michala deler nyheden med ordene:

LÆS OGSÅ: Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet

– Jeg fylder 32 år idag, men størst af alt venter min elskede mand og jeg en lille baby boy. Jeg kunne ikke være lykkeligere.

Da Patrick deltog i Paradise Hotel i 2015, blev han hurtigt eftertragtet hos pigerne. Men det blev altså Janni Spies’ datter, der endte med at vinde hans hjerte, og nu bliver de snart forældre. Se de søde billeder herunder.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!

Læs mere om