Eftersøgt realitystjerne endelig anholdt - Her & Nu

Eftersøgt realitystjerne endelig anholdt

Politiet har nu fundet realitydeltageren, der har holdt sig skjult for dem i fem måneder.

Af Jonas Sand - 23. november 2017 kl. 11:06

Fem måneder i friheden er nu slut for Martin Hibel Jørgensen. Den tidligere deltager fra ‘Big Brother’ var i juni på udgang fra et åbent fængsel, hvor han afsonede en dom for svindel. Han vendte dog aldrig tilbage efter udgangen, og derfor har politiet i de seneste fem måneder ledt efter ham.
LÆS OGSÅ: Realitystjerne efterlyst af politiet: Nu taler han ud
Men nu er jagten slut, efter Martin Hibel Jørgensen er blevet anholdt af Københavns Politi. Det bekræfter Jørgen Andersen, vicepolitiinspektør i Fyns Politi, der leder efterforskningen, over for Ekstra Bladet.
– De nærmere omstændigheder omkring anholdelsen kan jeg ikke komme ind på på nuværende tidspunkt, siger Jørgen Andersen til avisen, hvor han også slår fast, at der er tale om en anholdelse, og at realitydeltageren ikke har meldt sig selv, som han ellers har lovet flere gange.
– Han har behændigt ikke overholdt nogen af de aftaler, vi har lavet. Så nu bliver han indsat i et arresthus, og så bliver han sigtet for de nye forhold, vi har registreret, han har lavet, siger Jørgen Andersen.
LÆS OGSÅ: Brian Sandberg tager afstand fra eftersøgt realitydeltager
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin: Tilbuddene vælter ind
Vicepolitiinspektøren har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at der er kommet flere anmeldelser på Martin Hibel Jørgensen
– Der er nye sager, der er kommet, efter han fik sin dom i efteråret 2016. Så vi kan konstatere, at han vist også har lavet nogle ting, mens han har siddet inde, og efter han udeblev fra resten af afsoningen. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med ham, sagde Jørgen Andersen dengang.
‘Big Brother’-deltageren skal derfor i første omgang afsone den resterende del af sin straf på to år – en straf, der muligvis bliver forlænget efter hans fem måneder i friheden. Derudover kan han altså risikere at blive dømt for en række nye forhold.
LÆS OGSÅ: Paradiso under mistanke for socialt bedrageri: Snydt for ‘Robinson’-deltagelse
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri