Efter voldsom kritik: Jeanette Ottesen gør comeback i velgørenhedsshow

Efter hård kritik er Jeanette Ottesen klar til at træde frem i rampelyset igen.

Af Rikke Lynge - 8. november 2021 kl. 8:55

Det har ikke været nemt at være den tidligere elitesvømmer Jeanette Ottesen, efter hun udkom med sin selvbiografi ‘Fri’, som blandt andet indeholder en uigennemtænkt passage om mobning. Men efter en stille stund fra den 33-årige svømmer er det tid til et comeback på helt anden grund.

Den 14. november sætter Viaplay fokus på diabetes ved et stort velgørenhedsshow ’Beat Diabetes – kampen for livet’, som sendes på Viaplay, Viafree og TV3. I showet vil tre hold kendte danskere, svenskere og nordmænd kæmpe for at samle flest penge ind til at beat diabetes.

LÆS OGSÅ: Linse og Didde til bogforum: Bryder sammen på scenen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Oliver Bjerrehuus og kæresten Sofie fortæller om deres fælles fremtid. 

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-deltager i voldsom ulykke: Afvist på hospitalet

De fire, som kommer til at kæmpe for, at Danmark samler flest penge ind i kampen mod diabetes, er den 33-årige influencer og iværksætter Carla Mickelborg, den 33-årige tidligere elitesvømmer Jeanette Ottesen, komiker Dan Andersen, 42 år, og skuespiller Joel Hyrland, 36 år, kendt fra komiker-duoen ’Adam & Noah’.

De har alle fire valgt at stille op for den vigtige sag, som ligger dem alle på sinde, og knokle for at samle så mange penge som muligt ind til kampen mod diabetes.

LÆS OGSÅ: Allan og Morten fra ‘Landmand søger kærlighed’ er rykket til storbyen

– Jeg er utrolig glad for at kunne være med til at støtte op om kampen mod diabetes, som er en sygdom der berører så mange mennesker. Det føles godt at kunne være med til at gøre en forskel, og samtidig er nogle af fokusområderne indenfor behandlingen af diabetes nogen af mine egne hjertesager – vigtigheden af at bevæge sig, sund kost og i det hele taget at tage bedre vare på sig selv ved at tage nogle sunde beslutninger, siger Carla Mickelborg, der lover, at det danske hold vil kæmpe med næb og kløer for at give svenskerne og nordmændene kamp til stregen.

’Beat Diabetes – kampen for livet’ kan ses på Viaplay, Viafree og TV3 den 14. november kl. 19:00.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltagere er tilbage på skærmen