Efter vildt hård graviditet: Ung mor har født - Her & Nu

Efter vildt hård graviditet: Ung mor har født

Martinna har født en lille dreng to dage før termin. Hans størrelse overraskede hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. maj 2020 kl. 19:25

Cellina Martinna fra ‘De unge mødre’ fødte den 26. maj en lille dreng. Det har været en lang, sej graviditet for hende, og hun har undervejs delt sine frustrationer over, hvor hårdt det har været både psykisk og fysisk.
Desuden har hun de seneste dage også kæmpet med en angst for at føde. Men nu har hun endelig det lille liv i sine arme, og det har naturligvis været alle ni hårde måneder værd.
LÆS OGSÅ: Martinna skræmt af fødslen: Det bliver den sidste
– Igår klokken 16.13 kom vores elskede Luca til verden. 4296 gram og 54 centimeter ren kærlighed. Vi er så lykkelige og dybt forelsket i ham, skriver Martinna i et opslag på sin Instagramprofil.
Med de 4296 gram er Luca en noget mindre baby, end Martinna havde forventet. Hun havde nemlig selv forudset, at han ville veje fem kilo.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus
I denne tid med corona er det kun tilladt at have en person med på fødestuen, men af personlige årsager er der blevet gjort en undtagelse, så Martinna har fået lov til at have to med til fødslen. Hvis alt er gået efter planen, har hun haft sin mand Mikkel Petersen og sin storesøster Melanie med ved sin side.
Luca kom til verden to dage før tid, da den unge mor var sat til at skulle føde torsdag. Dermed har hun født alle sine tre børn før termin. Martinna har i forvejen sønnerne Milan og Elliot, og der er to og et halvt års aldersforskel mellem Milan og Elliot, mens der er tre og et halvt år mellem Elliot og Luca.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus
Herunder kan du se opslaget, hvor Martinna deler den glædelige nyhed.