Efter vild video: Derfor gik realitybabe helt amok

Det var gammelt uvenskab, der for alvor satte gang i et nyt drama under optagelserne.

Af Jonas Sand - 12. august 2019 kl. 20:58

Optagelserne til den tredje sæson af ‘Jersey Shore: Family Vacation’ er i fuld gang, og sæsonen kommer traditionen tro til at byde på drama. Det kunne man i sidste uge konkludere ud fra en video, som TMZ kom i besiddelse af.
En nysgerrig nabo fandt sin telefon frem og filmede dramaet, da en rasende Nicole ‘Snooki’ Polizzi forlod optagelserne og råbte og skreg.
– Stop med at tale til mig. Jeg skrider. Lad mig fucking være. Det var derfor, jeg ikke gad at lave det lort. Lad mig være. Jeg skrider, kan man høre hende råbe, inden hun også får kaldt en et røvhul, råbte hun blandt andet, inden hun forlod optagelserne.
SE BILLEDET: Realitybabe har født en søn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da der for alvor var drama i ‘Ex on the Beach’-villaen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne skal i fængsel – men først skal han giftes
Hun blev efter lidt tid talt til ro og vendte tilbage for at filme videre. Nu kan TMZ så fortælle, hvad det var, der fik hende til at skride i første omgang. Kilder hos produktionen fortæller til mediet, at dramaet omhandlede Angelina Pivarnick – og det vil langt fra være første gang, at de to skændes med hinanden.
Ifølge kilderne var det et gammelt skænderi, der blussede op igen, indtil Snooki altså eksploderede i et vredesudbrud og midlertidigt skred fra optagelserne.
TMZ skriver, at Snooki og Angeline igen sluttede fred efterfølgende. Spørgsmålet er så, hvor længe det holder.
LÆS OGSÅ: Så vildt bor hun: ‘Jersey Shore’-stjerne sælger millionvilla
Herunder kan du se klippet fra TMZ:

LÆS OGSÅ: ‘Jersey Shore’-stjerne erklærer sig skyldig: Risikerer 15 år i fængsel