Efter utroskabsdrama: Khloé og Tristan genforenet - Her & Nu

Efter utroskabsdrama: Khloé og Tristan genforenet

Det er første gang, parret er blevet set sammen, siden de brød forholdet endegyldigt for to måneder siden.

Af Katja Gasiorowski - 15. april 2019 kl. 20:58

Khloé Kardashian og Tristan Thompsons forhold har i den grad været i mediernes søgelys, efter at det kom frem, at basketballspilleren havde været ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen utro.
LÆS OGSÅ: Khloé efter utroskabsdrama: Vores datter kommer aldrig imellem os

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

Utroskaben kunne bevises med billeder video og beskeder, og for få måneder siden satte parret et endeligt punktum i forholdet. Selvom Khloé efter bruddet har rost basketballspillerens evner som far og fortalt, at datteren aldrig kommer imellem dem, så er de ikke blevet set sammen siden.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson genforenet til datterens 1 års fødselsdag. Foto: Khloé Instagramprofil


Men i weekenden blev parret genforenet i anledning af deres datter True Thompsons ét-års fødselsdag. Hendes dag blev fejret med en kæmpe fest i Khloés have med matchende tøj mellem mor og datter, hundredvis af balloner, pastelfarvet slik og kager, ponyer med enhjørningehorn og alt det, der hører en rigtig kendis-børnefødselsdag til.
Dele af den storstilede fødselsdagsseance blev filmet og lagt på Khloés Instagram-story, og netop her optræder Tristan i en af videoerne.
LÆS OGSÅ: Kris Jenner åbner op om Khloé og Tristan

Mor og datter havde matchende tøj på til True Thompsons 1 års fødselsdag. Foto: Screenshot af Khloés Instagram-story


Genforeningen sker omkring to måneder efter, at kendisparret brød deres forhold efter længere tids tumult. Allerede inden fødslen af datteren sidste år hang parrets forhold i en tynd tråd.
Den sidste dråbe, der angiveligt fik bægeret til at flyde over dengang, var en affære mellem NBA-spilleren og Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods.
LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: Nu vil Khloé og Tristan have barn nummer to