Efter svær periode: Nu går det fremad

Familiens store hund Hector er højt elsket, men har ikke altid været helt let at holde styr på.

Af Lykke Buhl - 14. marts 2021 kl. 10:55

Irina og resten af familien Olsen har hunden Hector, som de fik hjem i julen 2019. Familien nærer en stor kærlighed til den store vagthund af racen cane corso italiano, som Irina også tidligere har fortalt er yderst gavnlig for hendes angst.

Der er ingen tvivl om, at Hector spreder glæde i familien Olsen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af IRINA OLSEN (@irinathediva)

LÆS OGSÅ: Efter ‘Vild med dans’-exit: Irina og Faustix afslører nyt

Brød grædende sammen

Men det har ikke kun været let. Familiens bedste ven har før fået hjælp af en professionel hundetræner, så familien kunne lære bedre at håndtere den store og beskyttende hund.

Det kunne man blandt andet se i anden sæson af ‘The Olsens’, hvor Irina brød grædende sammen foran hundetræneren.

– Jeg er bare træt. I går havde jeg bare en dag, hvor han bare var fucking psyko hele tiden, og jeg er bare så træt altså, fremstammede Irina gennem tårerne.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethys vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

Fremskridt med Hector

Men i den aktuelle sæson af ‘The Olsens‘ fortæller Irina, at det kun er gået fremad med Hector siden. I dag er hendes og ægtemanden Morten ‘Faustix’ 6-årige datter Allessia så småt også begyndt at kunne holde snoren, når der skal gås tur med Hector.

– Det går rigtig godt med Hector på den måde, at jeg også er blevet mere afslappet omkring, at det skal nok gå. Fordi der var en periode, hvor jeg var rigtig nervøs, om vi nu gjorde alt det rigtige, om der var noget, vi virkelig skulle til at gøre anderledes, fortæller Irina ærligt i det seneste afsnit.

LÆS OGSÅ: Irina: Hector og jeg er skabt for hinanden

– Det er virkelig kæft, trit og retning, når man skal gå tur med én på hans størrelse, fordi i teorien, hvis han beslutter sig for, at nu løber han bare, eller nu gør han bare det der, så har jeg overhovedet ikke en chance for at holde ham tilbage, forklarer hun.

Herunder kan du se klippet, hvor Irina fortæller om, at det går fremad med Hector

‘The Olsens’ kan ses på dicovery+, hvor der er nye afsnit hver tirsdag.

Læs mere om