Efter stort realitybrud: 'Paradise'-hunk har fundet kærligheden igen

Den tidligere ‘Paradise’-hunk har igen fundet kærligheden efter bruddet med ‘Paradise’-kæresten.

Paradise Hotel
Af Lykke Buhl - 9. december 2019 kl. 13:34

Da den niende sæson af ‘Paradise Hotel’ løb over skærmen, var der ingen tvivl om, at deltagerne Alexander Rexen og Camilla Tandrup Hansen havde et godt øje til hinanden. Kærligheden fortsatte da også med at blomstre efter hjemkomsten fra realityprogrammet, og parret forblev kærester i tre år, indtil de gik hver til sit i januar 2016.
LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er Caroline Flemings hemmelige mand
– Det er da ret mærkeligt lige pludselig at blive alene, når man har været sammen så længe.  Jeg savner da også venskabet rigtig meget, for han var jo både min kæreste og bedste ven. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning, fortalte Camilla dengang til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Linse løfter sløret: Sådan går det med min forretning

Endelig kom kærligheden

Mens Camilla et par måneder efter bruddet fandt sig en ny realitykæreste, nemlig Thomas Cortz Johansen fra anden sæson af ‘Fristet’, som hun dannede par med indtil november sidste år, så har der været lidt mere stille på kærlighedsfronten hos Alexander.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det
Men nu er de tre år som single efter bruddet med ‘Paradise’-eksen forbi. Amors pil har nemlig igen ramt Alexander, der i weekenden gjorde Facebook-offentligheden bekendt med, at han er blevet kærester med 27-årige Karolina.

Herunder kan du se, da Alexander offentliggjorde forholdet på sin Facebook


LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet
I opslaget markeres det, at forholdet startede i september, men Alexander fortæller til Realityportalen, at det var en fejl, og at parret først blev kærester i slutningen af november.
Blandt de mange lykønskninger på offentliggørelsen af forholdet, gemmer sig også Anna Due, der deltog i ‘Paradise Hotel’ 2013 sammen med Alexander. Hendes kommentar er da også rettet hendes tidligere medparadiso, hvor hun lykønsker ham med endeligt at have fundet kærligheden igen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-danser afslører: Derfor blev jeg vraget
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne rystet efter voldsom oplevelse