Efter stor tragedie: Skal være forældre igen

En ubegribelig sorg ramte sidste år landsmandsparret, da de mistede deres etårige datter Marie. Nu skal de være forældre igen.

Af Lotte Knudsen - 17. juni 2022 kl. 18:55

Enhver forælders værste mareridt blev den 22. juni 2021 virkeligt for Thomas og Nicoline Bertram fra ‘Landmand søger kærlighed’.

LÆS OGSÅ: Danskerne raser over kongehuset: Det er utroværdigt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Emil og Melissa fra ‘Landmand søger kærlighed’ snakker om fremtidsplaner…

31-årige Thomas var i gang med at fodre sine grise på gården i Nordjylland, da han ved et uheld kom til at påkøre sin datter på halvandet år med sin traktor. Lille Maries liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død på vej til hospitalet.

–Vi har mistet vores lille solstråle. Hun var en fantastisk pige. Der er så meget glæde, der er gået bort. Marie var vores lille solstråle, og at hun ikke er her mere, betyder også, at der er rigtig mange drømme, der er blevet slukket. Vi er helt knuste, sagde Thomas Bertram dengang til ekstrabladet.

LÆS OGSÅ: Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben

Nu, knapt et år senere, venter den nordjyske landmandsfamilie deres andet barn. Det fortæller TV 2-parret til Se og Hør.

Parret er lykkelige over den kommende familieforøgelse, selvom den også river op i fortidens sår.

– Jeg har følt, at jeg svigter Marie ved at få et barn mere. Men jeg tror, det er rigtig godt for os, at vi har noget at se frem til, og noget som vi glæder os til. Det giver os meget livsgnist og livskvalitet, forklarer Nicoline til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Christiane efter stort tab: Totalt kampklar

Nicoline har termin i august, og det er kun hende, der ved, om det er en dreng eller pige, som flytter ind på gården.