Efter Statsforvaltningen: Sådan går det med Mark og Monique

Nu åbner Monique op for, hvordan det går med hendes og Marks samarbejde om pigerne.

Af Emilie Holm Egebro - 16. november 2018 kl. 19:25

Igennem de sidste tre år har Monique Von Appen og Mark Bøgelunds forhold svinget meget op og ned. Kærlighedsaffæren var hed, og det gik stærk for de to, som nærmest samtidig med at annoncere sig som kærester også kunne annoncere, at de skulle være forældre.
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
Kærligheden brast, da datteren Manila var få måneder gammel, men her var Monique allerede gravid med nummer to. I lang tid forsøgte Mark at vinde Monique tilbage, men nu har han givet op, og luften mellem det tidligere så hotte par er på frysepunktet.
LÆS OGSÅ: Mark: Jeg vil ikke have Monique tilbage
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe får sugar-karriere
I slutningen af august kunne forældreparret fortælle, at de netop havde stået ansigt til ansigt i Statsforvaltningen, hvor de havde diskuteret samværsordningen omkring de to børn.
Nu er knap tre måneder gået, men i følge Monique er der ikke sket de helt store ændringer, siden hun og Mark var i Statsforvaltningen:
– Det var Mark, som ville i Statsforvaltningen, og jeg tror, han havde håbet på en masse. Vi har dog ikke fået en skid ud af det, så vi har bare ordning, som inden vi gik i Statsforvaltningen, forklarer Monique til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Gunnvør fortælle om sit forhold til Oliver Bjerrehuus


LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand
– Det går op og ned med vores samarbejde. Mark kører sommetider sit eget show. Nu accepter jeg bare hans evner som far. Man kan sige, at det kun går udover ham selv i sidste ende. Jeg gør bare, hvad der er bedst for pigerne. Han overholder bare sjældent sine samværstider, da han enten kører før tid, eller også kommer han for sent. Men vi er på talefod, og vi var også i Zoo sammen forleden.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Mark omkring samarbejdet, men det har endnu ikke været muligt.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste