Efter skilsmissen: Mie og Lai tilbage under samme tag

‘Vild med Dans’-parret blev sidste år skilt, men nu er de tilbage under samme tag.

Af Kenth G. Madsen - 28. december 2016 kl. 17:55

Et af de mere bemærkelsesværdige øjeblikke i ”Vild med dans”-historien var, da den professionelle danser Mie Moltke og skuespilleren Lai Yde blev stormende forelsket i hinanden i 2007-sæsonen.
Det skinnede så tydeligt igennem på tv-skærmen, og parret indledte da også et forhold, flyttede sammen, blev gift i 2011 og fik sønnen Mio. Men ægteskabet gik sidste år i opløsning.
Lai Yde fraflyttede adressen på Jægersborggade 49, men nu viser oplysninger fra CPR-registret, at han er flyttet tilbage igen – dog ikke i samme lejlighed. Han bor på fjerde, og hun bor på femte sal.
LÆS OGSÅ: Mie Moltke og Lai Yde skal skilles
Er ikke sammen
Mie Moltkes eksmand, Lai Yde, skal snart være far for anden gang. Kæresten, Marieke Kouwenhovens, har termin først i det nye år. Mie Moltke og Lai Yde har trods bruddet været i stand til at drive velværefirmaet Soulhouse, og det gør de stadig. Men de er altså på ingen måde kærester igen.
– Vi er overhovedet ikke sammen igen. Men det er jo smart, at vi er blevet naboer. Mere har jeg ikke at sige, siger 37-årige Mie Moltke, der netop er stoppet med ‘Vild med dans’ efter 11 sæsoner.
LÆS OGSÅ: Vickie Jo åbner op: Så hårdt var det at deltage i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Vild med dans’-babe stikker af på kærlighedsferie
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.