Efter skilsmissen: 'De unge mødre'-par tilbudt tilbudt nyt tv-program - Her & Nu

Efter skilsmissen: 'De unge mødre'-par tilbudt tilbudt nyt tv-program

Katherina og Peter har fået et tilbud om at komme tilbage på skærmen.

Af Jonas Sand - 17. august 2017 kl. 19:25

Som Realityportalen.dk i går kunne fortælle, så er produktionsselskabet ‘Warner Bros’ i øjeblikket ved at finde deltagere til et nyt program, hvor nyskilte par – eller par der har svært ved at få samarbejdet om børnene til at fungere – får professionel hjælp fra en række eksperter.
Programmerne skal sendes på en af Discovery Networks Danmarks kanaler – enten Kanal 4 eller Kanal 5 – og jagten på deltagere har ført dem til et nyskilt par, vi tidligere har fået lov til at følge på skærmen.
Peter og Katherina fra ‘De unge mødre’, der tidligere i år stod frem og fortalte, at de var blevet skilt, har nemlig fået mulighed for at medvirke i det nye program. Det afslører de på deres fælles blog.
– Som overskriften lyder, så er vi blevet tilbudt at deltage i et program på Kanal 5. Programmet handler om skilsmisse, skriver parret i blogindlægget.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter efter skilsmissen: Her er konsekvensen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det gik til, da Peter og Katherina blev gift.


LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
Ikke tilbage på skærmen
Men hvis du havde håbet på at få et gensyn med Peter og Katherina, så bliver du desværre skuffet. De har nemlig takket nej til deltagelsen.
– Vi ved godt, at vi med vores kendte ansigter kan være med til at sætte fokus – både på det med at komme godt igennem en skilsmisse og på det nye program i sig selv. Der er mange, der ønsker os tilbage på skærmen, men det kommer altså ikke til at ske, slår de fast.
Inden skilsmissen havde parret også samtaler om at vende tilbage på skærmen. Det fortalte de dengang på deres blog.
– Vi har selvfølgelig også haft emnet om et gensyn oppe at vende. Peter har ikke noget imod det. Han synes, at det kunne være interessant. Men jeg er ikke enig. For mit vedkommende er min tv-tid forbi, skrev Katherina, der i stedet fremhævede parrets Facebook-side og Instagram-profil som et sted, hvor man kan følge dem.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Få første glimt af den nye ‘De unge mødre’-sæson
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.