Efter skilsmisse: Derfor stopper Lasse Rimmer som radiovært

Den populære komiker Lasse Rimmer er færdig som radiovært.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. august 2021 kl. 11:09

Den 10. august kom det frem, at 49-årige Lasse Rimmer og den 27-årige influencer Line Hoffmeyer har valgt at gå hver til sit. Det skete efter næsten to års ægteskab, og det var ikke Lasses ønske.

Parret skiltes dog som venner, og årsagen til bruddet er ikke utroskab. Alligevel er en skilsmisse naturligvis en hård process, og for Lasse Rimmer har det også ført til, at han nu stopper som morgenradiovært på Radio 100.

LÆS OGSÅ: Ærlige Christiane: Derfor går jeg ikke i kjole med bar ryg

Det meddeler han i et opslag på sine sociale medier.

Artiklen fortsætter under videoen…

– En indlysende følge af skilsmissen er også, at jeg ikke længere kommer til at være morgenradiovært på Radio 100. Jeg elsker at lave radio. Jeg elsker endnu mere at kunne være far. Selv om jeg kommer til at savne at stå tidligt op og tale i en mikrofon sammen med Oliver og Anne, så er det allerede nu det bedste bytte, jeg har lavet: Familie for arbejde, skriver han.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens blakkede fortid: Misbrug og overfald

Lasse Rimmer nævner i den sammenhæng også, at det med ægteskab ikke har været en succes for ham. Han blev gift med Line Hoffmeyer i august 2019, og det var anden gang, han gav en kvinde sit ja. Fra 2001 til 2008 var han gift med Lene Dahlquist.

– Jeg er stadig fuld af kærlighed til den kvinde, der har gjort livet lysere og gladere for mig og mine i flere år. Du har gjort vores liv så meget bedre, Line. Tak! Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand, skrev han den 10. august, da både han og Line valgte at dele den triste nyhed med omverden.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde lagt for had: Får dødstrusler

Selvom han nu siger farvel til et job, han elsker, så er der, udover mere tid til at være far, også andre fordele ved at stoppe som morgenradiovært.

– Og lad os være ærlige. Det er bare rarere at kunne sove til klokken syv, afslutter Lasse Rimmer et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-vindere: Sådan går det i dag

Læs mere om