Efter optagelserne: Sådan er det gået landmændene og kærligheden

Desværre lykkedes det ikke for nogle af de seks landmænd at finde en partner at dele livet med.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. november 2019 kl. 12:29

De sidste mange tirsdage har vi kunnet følge landmændene Martin Rathkjen, Martin Danielsen, Nicolaj Brunt Nielsen, Jack Rasmussen og Niels Skov Pedersen på TV2 samt Mathias Dam Jensen på TV2 Play i deres jagt på en kvinde og en forelskelse.
Fra sidelinjen har værten, Lene Beier, heppet, guidet og støttet, og i tirsdagens sæsonafslutning besøgte hun så landmændene for sidste gang. Allerede her gjorde flere af de seks landmænd det klart, at de ikke havde fundet en kæreste, og i dag har ingen af landmændene kontakt til den kvinde, som de inviterede med på en romantisk weekend. Det skriver TV 2. 
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Niels: Sådan reagerede mine børn 

Nicolaj har mødt en pige

Foto: Niels Henrik Dam


25-årige Nicolaj Brunt Nielsen fra Holstebro fandt ikke kærligheden ved at medvirke i ’Landmand søger kærlighed’. Han datede ellers den 20-årige Mai, og stemningen på deres romantiske weekend var god. Herefter tog Nicolaj på ferie.
– Jeg savnede hende ikke, som jeg synes, man skal, når man lige har mødt hinanden og burde være forelsket, sagde han til Lene Beier i sæsonafslutningen. Den unge landmand har dog mødt en pige i hjembyen i Holstebro, og han håber på, at der kan blive noget mellem dem.
LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre

Det tegnede lyst for den modne landmand

Jack fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)


Den 55-årige Jack Rasmussen var en af dem, som stadig så sin date, Bente, da Lene Beier aflagde besøg for at følge op på kærlighedslivet. Desværre forsvandt gnisten lige så stille mellem de to, og det samme gjorde kontakten.
Jack er alligevel fyldt med gåpåmod og vil søge videre efter kærligheden. Og godt nok førte programmet ham ikke til en kæreste, men han har fået en meget større netværk. Blandt andet på Facebook, hvor mange folk kontakter ham med spørgsmål til programmet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe har født

Den gik ikke for Martin og Mila

Martin Rathkjen fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)


Også i Vestjylland døde kærligheden. Martin Rathkjen nåede ellers at møde 26-årige Milas far, og afstanden fra Martins gård og til København virkede ikke til at være en hindring for et forhold.  Men med tiden gik det op for dem begge, at de ikke passede sammen.
– Jeg har lagt rigtig meget af min generthed på hylden, efter jeg har været med i programmet og mødt så mange mennesker, siger Martin Rathkjen til TV 2. Han er i dag single og opsøger ikke datinglivet på apps som Tinder.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

En ombejlet landmand

Martin H. Danielsen fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)


Martin Danielsen på 36 år var en af de landmænd, der havde en succesfuld, romantisk weekend med minigolf, vaffelis og god stemning under aftenens middag. Alligevel førte det ikke til et forhold med ham og Kristinna, som ellers fortsatte med at se hinanden i flere uger efter, at kameraerne var slukket.
– Siden optagelserne har jeg fået omkring 20o tilbud fra kvinder, siger Martin, der endnu ikke er klar til at involvere sig i noget nyt. Han ses stadig med kvinderne fra ‘Landmand søger kærlighed’ – men kun som venner, fastslår Martin overfor TV 2.
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er Anna kæreste med en mand

Unge Mathias har fået en kæreste

Mathias fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2019 (Foto: TV 2)


Det blev ikke i ‘Landmand søger kærlighed’, at 23-årige Mathias Dam Andersen skulle møde sin eneste ene. Men måske fandt han hende kort tid efter optagelserne. I hvert fald  skrev en pige kort tid efter optagelserne til ham, om han kunne levere noget sprøjtemiddel.
Det er nu nogle måneder siden, og Mathias ser stadig den 27-årige Ellen. Faktisk ser de hinanden hver dag.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Theis skal være far

Niels er en populær herre

Foto: Niels Henrik Dam


47-årige Niels Skov Pedersen havde heller ikke sommerfugle i maven, da ‘Landmand søger kærlighed’ nåede vejs ende. Han var på en romantisk weekend med 51-årige Lisbeth, men det førte ikke til mere.
Niels har efterfølgende været på et par dates, og han har fået henvendelser fra flere kvinder på Facebook. Så selv om forelskelsen endnu ikke har ramt ham, så tager han de personlige styrker, som programmet har givet ham, med sig videre.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde