Efter operation: Anne Plejdrup viser de første billeder

Anne P var meget nervøs, inden hun lagde sig under kniven. Men nu er hun på den anden side og kan ånde lettet op.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. juni 2021 kl. 9:05

I weekenden har paradisoen Anne Plejdrup fået lidt mere volume i barmen. Den brystforstørrende operation har længe været undervejs, men nu er den altså endelig ført ud i livet.

– Jeg har i dag været på operationsbordet hos Erik og fået en BFO (brystforstørrende operation), og jeg er SÅ glad. Lige nu føler jeg lidt, der står en elefant ovenpå mig, men sådan er det jo, skriver Anne Plejdrup i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Rikke G. slår fast: Underligt med nye ‘Paradise’-værter

‘Paradise Hotel’-baben har været meget nervøs inden, men det hele gik heldigvis helt efter planen.

– Min operation foregik under lokalbedøvelse (det vil sige INGEN narkose, og jeg var vågen imens), og jeg vil faktisk gå så langt at sige, at det var skide hyggeligt. Erik har lavet flere tusindevis af bryster og er SÅ dygtig. Søde Sabine holdte mig i hånden (hende, der også har lavet mine flotte læber), og alt gik bare som smurt, skriver hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Helt præcist har Anne fået 345 milliliter hvert bryst i form af et dråbeformet implantat, som svarer til cirka en D-skål.

– Jeg har overvejet det i mange år, og det er jo ikke noget, man bare lige gør. På det seneste har jeg tænkt meget på, om jeg skulle gå ud og betale det selv, fordi jeg ikke vil lave reklame for det. Men jeg kom frem til, at jo, jeg kunne godt betale for det selv, men jeg kunne også lige så godt lave et samarbejde med et godt sted og så give folk råd og fortælle dem om mit forløb, fortalte Anne inden operationen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

Herunder ses de første billeder efter operationen. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anne plejdrup (@anneplejdrupp)

Læs mere om