Efter møde på Tinder: Linse giver ny status på kærligheden

‘Bryggen’-stjernen har en plan for hende og den partner, hun skal dele livet med.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. september 2021 kl. 8:50

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er i strålende humør, da hun ankommer på den røde løber til det længe ventede ‘Stjerne Boksning’, der lørdag aften løb af stablen i Brøndby Hallen, for som hun selv siger, så er det ikke så ofte, hun bliver luftet.

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage

Derfor er det heller ikke helt nemt at møde en ny kæreste ude i byen.

Artiklen fortsættes under videoen…

– Jeg har ikke rigtig fundet kærligheden, men jeg leder heller ikke rigtig. Men jeg er i det mindste kommet frem til, at jeg nok hellere må komme i gang med et eller andet, fortæller Linse til Realityportalen.

Hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles

– Jeg går ikke rigtig ud jo. Jeg synes jo, det er skønt at blive luftet, for jeg går aldrig ud. Jeg er altid hjemme. Jeg er sådan en rigtig bænkevarmer. Jeg vil hellere se serier og kysse mine hunde, griner hun.

Linse var aktiv på Tinder ganske kort, fordi Cengiz hjalp hende med at lave en profil.

LÆS OGSÅ: Bachelor’-par om kæmpe omvæltning: Vi er ikke vant til det

Der mødte jeg så én, og ham skriver jeg stadig lidt med. Men ja – vi må se, hvad der sker, siger Linse og understreger, at de to aldrig har været i et forhold.

‘Bryggen’-baben har dog en plan og et klart mål for, hvad der skal ske med hendes kærlighedsliv, og hvornår det skal ske.

– Jeg skal nå det inden jeg er 60. Så jeg har fire et halvt år, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Efter otte år: Christiane har endelig fundet ud af, hvad hun fejler