Efter ‘Løvens hule’-exit: Det skal Mia Wagner nu

Forretningskvinde og investor Mia Wagner har sagt farvel og tak til DR-succesen ‘Løvens Hule’. Nu tiltræder hun en fornem bestyrelsespost.

Af Lotte Knudsen - 16. november 2022 kl. 15:59

I mandags afslørede DR i en pressemeddelse at Mia Wagner, ligesom Jan Lehrmann, har valgt at stoppe som løve i DR-programmet ‘Løvens hule’.

I et opslag på LinkedIn lavet af Brian Mikkelsen, der er administrerende direktør hos netop Dansk Erhverv, fremgår det, hvad den 44-årige forretningskvinde skal lave i stedet.

LÆS OGSÅ: Voldsomt brud: Han slog mig

Hun har scoret en ny, fed tjans.

– Mia Wagner er nyt medlem i Dansk Erhvervs bestyrelse, skriver Brian Mikkelsen og fortsætter:

– Jeg er utrolig glad for, at Mia har takket ja til at blive en del af vores bestyrelse. For med hendes ekspertise og erfaringer er jeg sikker på, hun kan være med til at rykke os endnu videre.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager sygemeldt med stress

En særlig mission

Brian Mikkelsen håber, at Mia Wagner kan bidrage til at komme skævvridning i antallet af investeringer til kvindelige iværksættere til livs.

– Vi ved, at kvindelige iværksættere modtager færre investeringer end mandlige, og at der er flere mandlige investorer end kvindelige. Derfor er arbejdet fra Mia og teamet fuldstændig afgørende for at flere bliver en del af vores iværksætterkultur. Og det har vi i dén grad behov for, skriver han.

LÆS OGSÅ: Se billedet: ‘Ex on the Beach’-stjerne er blevet mor

Mia Wagner har tidligere beskæftiget sig inden for det område. Hun er blandt andet medstifter af virksomheden Nordic Female Founders, som arbejder for større diversitet i det danske iværksætteri.