Efter lang og hård periode: ‘Bagedyst’-Ditte Julie taler ud

De sidste tre måneder har været benhårde for ‘Bagedyst’-stjernen og hendes team.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. juni 2020 kl. 16:55

Det er en meget rørt, ærlig og glad Ditte Julie, der torsdag aften fortæller, hvordan hendes arbejdsliv igennem coronakrisen til nu har været. Det gør hun med tårer i øjnene i en insta story.

– Jeg kniber mig selv i armen. It’s not a dream,  men benhårdt arbejde! I dag er det tre måneder siden, Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, og jeg mistede 70 til 80 procent omsætning, og min kalender gik fra fuld booket til TOM, skriver hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører faren til sit kommende barn

På det tidspunkt var der flere projekter, som den tidligere ‘Bagedyst’-deltager manglede at færdiggøre, og det så meget uoverskueligt ud, at det skulle lykkes for Ditte og hendes virksomhed at føre det hele ud i livet. Men det gjorde det. Blandt andet fik hun den 20. maj udgivet sin niende bog.

– Derudover fik krisen os til at tænke nyt, og vi ville skabe et stort online univers med online bagekurser. Så vi kunne bage sammen online, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: UHH! Geggo afslører kønnet

Klar med ny forretning

Og torsdag den 11. juni kunne Ditte og hendes team så lancere deres seneste projekt, nemlig KLUB DITTE JULIE, som er et online univers med bagekurser for alle i form af en abonnementsforretning.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz har navne klar til lillesøster

Udover ovenstående har Ditte også sin egen stel- og bageserie, som i den grad har været ramt af coronaen, da alle fabrikker lukkede ned, og salget selvfølgelig har været faldende. Alligevel har teamet nu igen en masse nyheder på vej, som gerne skulle være i butikkerne omkring uge 35.

– Jeg har aldrig arbejdet så hårdt, kæmpet så meget, men samtidig været så glad og taknemlig. Jeg er så stolt af mit team og mig selv. Trods krise, har vi kæmpet os tilbage på rekordtid, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne er blevet indlagt

Opslaget  herunder er fra Ditte Julies Instagram-profil. 

 

View this post on Instagram

 

Yeeeaaaah 2 måneders MEGA hårdt arbejde lanceres nu?????? KLUB DITTE JULIE er i luften og du kan tilmelde dig allerede nu.?? Klub Ditte Julie er et online univers med bagekurser for nybegyndere og masterclass, online bagekurser for børn i skoleferien, andre ferier og højtider. Et opskriftsindeks, som vil udvikle sig måned for måned. Bageskole og how to-videoer?????? Du finder vores bageklub på www.klubdittejulie.dk ? Jeg giver naturligvis den først måned gratis, så du kan finde ud af om klubben er noget for dig?? Herefter koster det kun kr. 69,- pr måned eller du kan vælge at signe dig op til et helt år, for kun 600,- og få 3,5 måned gratis ?? Glæder mig helt vildt til at bage online sammen med dig ???????? #klubdittejulie #onlinebagekurser #voresbageklub

A post shared by D i T T E J U L i E (@dittejuliejensen) on