Efter længere tids sygdom: Ung mor frygter kræft

‘De unge mødre’-deltageren har længe været syg, og nu frygter hun, at det er alvorligt.

Af Jonas Sand - 23. oktober 2018 kl. 19:25

‘De unge mødre’-deltageren Luna Munk har ikke haft nogle sjove uger i den seneste tid. Den unge mor har flere gange fortalte sine følgere, at hun har været syg on/off i de sidste fire uger og haft en knude på halsen i hele perioden. I weekenden fik hun det igen værre, og mandag morgen tog hun derfor til lægen endnu engang. Det fortæller hun i et opslag på Instagram.
– Endelig skete der noget. Lægen tog de første ti blodprøver på mig, som jeg venter svar på i løbet af ugen, og sendte mig akut til øre-næse-hals lægen, skriver den unge mor.
Her blev hun tjekket og mærket på, inden hun fik en ultralydsscanning af knuden. Det overbeviste dog ikke lægen om, at alt var, som det skulle være, og for en sikkerheds skyld fik ‘De unge mødre’-deltageren taget en biopsi for at få svar på, om knuden er godartet eller ondartet.
– Jeg er blevet sat på kraftig antibiotikakur og kan afvente svar fredag. Det bliver de længste dage i mit liv. Jeg har aldrig været typen, der har frygtet kræft, og jeg prøver virkelig bare at fortælle mig selv, at lægen gør det for at være helt sikker. Men hele forløbet, og den måde jeg er syg på, gør mig så bekymret, fortsætter hun opslaget.
SE BILLEDERNE: Sådan går det med ‘De unge mødre’-Lunas vægttab
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Luna fortælle, hvorfor hun langtidsammer alle tre drenge.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

En stor rutchebanetur

Luna har også åbnet op omkring det hele på sin blog, for selv om hendes logiske sans fortæller hende, at der formentlig ikke er noget galt, så kan hun alligevel ikke overbevise sig selv.
– Men den er min psyke bare ikke med på. Den er sikker på, at det er kræft, og at det går helt galt nu. Jeg frygter ikke døden, men jeg frygter at blive syg; jeg frygter ikke at kunne være der for mine børn; jeg frygter for vores fremtid sammen som familie, skriver hun blandt andet.
– Lige nu sidder jeg og venter på blodprøve-svar fra lægen, og jeg kan ikke finde ro. Det ene øjeblik griner jeg af mig selv, og det næste øjeblik planlægger jeg min begravelse. Det er en stor rutchebanetur! Men én ting er i hvert fald sikkert; der er jo sindssyg lang tid til fredag, slår hun også fast i blogindlægget.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid
Realityportalen har været i kontakt med Luna, der venter på svarene helt i uvished.
– Lægen sagde ikke særlig meget andet, end at de gik med livrem og seler og selvfølgelig derfor ville tjekke knuden. Men han sagde ikke noget om, hvad han tænkte udfra scanningen, siger Luna og fortæller, at hun heller ikke ved, hvad forløbet videre byder på, når hun får svar på prøverne.
– Hvis den er godartet, tager antibiotikaen den, da det jo kan være alt fra betændelse til noget andet. Er den ondartet, så kommer det jo så an på, hvilket stadie man er i i forhold til kræften.
LÆS OGSÅ: Så mange bøger har Princess Natascha solgt indtil videre
LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten
Her kan du læse hele den unge mors blogindlæg om kræft-frygten.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Den her dag.. Den er forfærdelig! Jeg har været syg on and off i 4 uger nu, men hele vejen igennem har jeg haft en knude/hævet kirtel på halsen. I går fik jeg det atter en gang værre og jeg tog for 5. gang til lægen her til morgen. Endelig skete der noget, lægen tog de første 10 blodprøver på mig nu som jeg venter svar på i løbet af ugen og sendte mig akut til øre-næse-hals lægen. Ved ØNH-lægen blev jeg tjekket, mærket på, fik taget en ultralyds undersøgelse af min knude på halsen. Til sidst bad lægen mig om accept til at tage en biopsi for at se om knuden er godartet eller ondartet. Jeg er blevet sat i kraftig antibiotika kur og kan afvente svar fredag.. Det bliver de længste dage i mit liv. Jeg har aldrig været typen der frygter kræft og jeg prøver virkelig bare at fortælle mig selv at lægen gør det for at være HELT SIKKER. Men hele forløbet, og den måde jeg er syg på gør mig så bekymret. ?

Et opslag delt af Luna Munk (@lunamunk_blog) den