Efter gruppedate melder Casper ud: Hun er en fantastisk kvinde

Casper savnede en smule mere initiativ, men han ved, hvad han føler.

Af Anna Løwe - 29. juni 2021 kl. 21:00

I dagens ‘Bachelor’-afsnit inviterer Casper fire kvinder helt tæt på.

Sandra, Uyen, Sidse og Michaela bliver inviteret til frokost i Caspers overdådige villa, og her bliver de overrasket af ingen mindre end Caspers mor og søster. Efter daten spiser de pizza, drikker drinks og bader i Caspers pool, men for en af kvinderne bliver det hele lidt meget. Uyen fortæller nemlig, at hun er lidt tilbageholden og lidt stille, da hun allerhelst bare vil have Casper på tomandshånd. Det bemærker Casper også, og efter daten ærger han sig over, at Uyen ikke kom lidt mere på banen.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Årgang 20’-par bekymrede for søns helbred

Vi har spurgt, om det havde indflydelse på Caspers indtryk af den smukke bejlerinde.

– Overhovedet ikke! For mig er et menneske meget nuanceret. Så bare fordi Uyen ikke er så aktiv i samtalen, betyder det jo ikke, at jeg tænker dårligt om hende, slår Casper fast og fortsætter:

– Hun er så sød, dejlig og spørgelysten. Hun er virkelig en fantastisk kvinde og et vildt godt menneske. Det kan jeg jo tydeligt mærke efter de adskillige dates, vi har været på.

CHOK: Dansk reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Og gruppedaten, hvor Uyen, Sandra, Michaela og Sidse møder Caspers mor og søster, er da heller ikke særlig lang.

– Daten er jo ret kort, omkring to-tre timer, fortæller Casper, der gerne ville have haft mulighed for at tale med alle kvinderne på enehånd.

– De kommer til frokost, hvor vi spiser pizza, der allerede er lavet og drikker drinks, der også allerede er lavet, så det synes jeg måske var lidt ærgerligt.

LÆS OGSÅ: Det er slut. Derfor slog de op.

Familiens mening

Men selvom daten er kort, når Casper alligevel at introducere fire kvinder for sin mor og søster. De er nemlig med på en Skype-forbindelse, hvor de får lov til at hilse på kvinderne og danne sig et indtryk af, hvem de er. Men familiens mening betyder ikke alt for Casper, fortæller han:

– Jeg lytter til det, min familie siger, men jeg vil klart altid danne mig mit eget indtryk. Hvis jeg finder en kvinde, hvor der både er den rigtige kemi og gnist, og vi er forelskede i hinanden, så ville det ikke betyde noget, hvis min familie ikke var så vilde med hende.

LÆS OGSÅ: CHOK: Storfavorit takker nej til rose i ‘Bachelor’

Han tilføjer:

– Jeg vil vildt gerne have, at de kan lide hende, men deres mening er ikke altafgørende. Jeg er ikke afhængig af, hvad min familie siger. Jeg er ikke en mors dreng-type. Jeg træffer mine egne valg og mine egne beslutninger. Jeg vil altid gerne have konstruktiv kritik, men den, jeg ender ud med, som skal være min eneste ene, det er ikke andres beslutning.

Se ‘Bachelor’ tirsdag til torsdag på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

Læs mere om