Efter grove beskyldninger: 'Teen Mom'-deltager risikerer fyring

Leah Messer langer kraftigt ud efter MTV, og det kan ende med at koste den unge mor deltagelsen i programmet.

Af Jonas Sand - 16. september 2015 kl. 20:25

Leah Messer har været meget igennem på det seneste, og både stofmisbrug og den unge mors anden skilsmisse har været et af de store emner i denne sæson af ‘Teen Mom 2’.  Og det bliver det også i næste afsnit.
I et smugkig på den næste episode ser man hendes to eks-mænd, Corey Simms og Jeremy Calvert, der sidder på en bar og snakker om Leahs misbrug af stoffer, og hvordan de frygter, at der sker noget med deres børn.
– De problemer med stoffer – som alle ved, at hun har – bliver bare skubbet ind under gulvtæppet. Vi er fædre til hendes børn. Vi fortjener at vide, hvad der foregår med moren til vores børn, siger Corey blandt andet til Jeremy.
LÆS OGSÅ: Ny bog afslører ALLE ‘Teen Mom’-hemmelighederne
Falske optagelser
Men foregik det nu også sådan i virkeligheden? Ikke hvis man spørger Leah Messer, der er gået på Twitter for at give sit modsvar på det hele. Her fortæller hun blandt andet, at det hele skulle være optaget, før hun checkede ind på en afvænningsklinik – selv om optagelserne hævder anderledes.
Ifølge ‘Teen Mom’-stjernen er hele episoden opsat fra MTV’s side, og hun er langt fra tilfreds.
– Jeg har hele tiden snakket med Jeremy. Han kan slet ikke udstå Corey. Det hele var helt sikkert opsat og langt fra sandheden, skriver Leah Messer blandt andet.
 

 


 

LÆS OGSÅ: 22-årig ‘Teen mom’-stjerne skilt for anden gang
Risikerer fyring
MTV har endnu ikke svaret på beskyldningerne fra Leah Messer, men andre deltagere har tidligere fået problemer for at afslører ting på sociale medier. Og det samme kan blive tilfældet for Leah.
Den unge mors beskyldninger er så grove, at det i værste fald kan ende med en fyring fra programmet. Især fordi intet tyder på, at Leah har tænkt sig at trække beskyldningerne tilbage – eller holde munden lukket i fremtiden.
– Jeg er ligeglad med, om det giver mig problemer. Det er noget lort. Jeg skal til at åbne min mund mere om disse ting, fortsætter hun på det sociale medie.    
 


 
Se flere billeder af den unge mor i galleriet over artiklen.
Herunder kan du se episoden, der har fået Leah op i det røde felt.

STORT GALLERI: ‘Teen Mom’-pornostjerne fejrede fødselsdag i bikini
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.