Efter fatal bilulykke: Caitlyn Jenner slipper

Den amerikanske anklagemyndighed rejser ikke tiltale mod Caitlyn Jenner efter den fatale bilulykke, der i februar kostede en 69-årig kvinde livet.

Af Michael Winther Rasmussen - 2. oktober 2015 kl. 14:55

Hun risikerede fængsel, men tv-stjernen Caitlyn Jenner kan nu ånde lettet op, for den amerikanske anklagemyndighed har besluttet ikke at rejse en sag mod hende for uagtsomt manddrab.
7. februar var hun involveret i en fatal trafikulykke, hvor hun ramte to biler bagfra. Den ene røg over i modsatte vejbane, hvor den kolliderede med en modkørende bil. 69-årige Kim Howe, der sad bag rattet i bilen, som Caitlyn Jenner ramte, blev dræbt på stedet.
LÆS OGSÅ: Trafikdrab kan sende Caitlyn Jenner bag tremmer
Den indledende efterforskning skulle have vist, at Caitlyn Jenner kørte med for høj hastighed efter omstændighederne, men anklagemyndigheden har altså vurderet, at bevisburden ikke var tung nok til at kunne bære en retssag.
For Caitlyn Jenner betyder afgørelsen ikke nødvendigvis, at sagen er lukket. Tilbage står fortsat et civilt søgsmål om erstatning fra både Kim Howes familie og den kvinde, der sad bag rattet i den anden bil hun påkørte.
Se galleriet med Caitlyn øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Højsteret bekræfter: Nu er Caitlyn Jenner officielt en kvinde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.