Efter ‘Familien fra Bryggen’: Geggo afslører plan

‘Familien fra Bryggen’-stjernen Geggo ved, at vi en dag når til sidste sæson, og derfor har hun taget stilling til livet efter programmet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. august 2020 kl. 13:26

Det populære reality-program ‘Familien fra Bryggen’ blev for første gang sendt i 2011, og siden har vi fulgt med i alt, hvad livet har budt Linse, Geggo, Cengiz, Alba og resten af flokken fra Amager. Seerne har elsket at følge med, og familien har elsket at optage den ene sæson efter den anden – og den glæde har de stadig.

I år blev sæson nummer 17 sendt, og for tiden bliver sæson nummer 18 optaget. Det lyder heldigvis til, at vi kan se frem til mange sæsoner endnu – men naturligvis varer ‘Familien fra Bryggen’ ikke for evigt.

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone

– En eller anden dag laver vi jo ikke ‘Familien fra Bryggen’ mere – og derfor er det vigtigt at plante nogle frø. Jeg har for eksempel KEKE Lashes, som allerede går over alt forventning, forklarer Geggo i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Her er drømmen

‘Bryggen’-baben startede forretningen med at designe vipper i 2017, og udover forretningen arrangerer hun sammen med Cengiz også reality eventet ‘Stjerne Boksning’, er influencer og har udgivet bogen ‘Geggo: Fra vild teenager til businesskvinde og mor’.

LÆS OGSÅ: Christiane udskyder indflytning

Men Geggo har også en anden og meget konkret plan, som hun måske vil tage fat på, når hun ikke længere laver ‘Familien fra Bryggen’ – eller i hvert fald når hun føler, timingen er den rette.

– Jeg har en drøm om en helt speciel fysisk butik. Jeg vil bare ikke kaste mig ud i det, før jeg har tiden og engagementet til det.

Også Linse Kessler har gennem årene startet mange forretninger ved siden af optagelserne til ‘Familien fra Bryggen’. Hun har blandet andet skabt brandet ‘Lenina Coleman’, der blandt er veganske cremer og parfumer.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDER OG VIDEO: Reality-deltagere overrasker på fodboldbanen