Efter drama og iskold luft: Sådan går det mellem Mai og Silas i dag - Her & Nu

Efter drama og iskold luft: Sådan går det mellem Mai og Silas i dag

Bølgerne gik højt, men nu er stemingen god igen, fortæller Mai Manniche.

Af Nikolaj Vraa - 17. februar 2019 kl. 19:55

Det, der begyndte som en ophedet diskussion mellem Mai Mainniche og Silas Holst på Facebook, kulminerede med vilde beskyldninger og iskold luft efter et mislykket forsøg på at redde trådene ud i P1-programmet ‘Shitstorm’. Men da Silas og Mai i tirsdags mødte hinanden ved premieren på ‘Green Book’ i Grand Teatret, blev trådene endelig redet ud.
– Ja, Silas og jeg fik en god snak, og det hele beror på en misforståelse. Så alt er godt, og vi er videre i teksten, fortalte Mai Manniche bagefter til HER&NU.
Konflikten udsprang af, at Mai gik i rette med ‘P3 Guld’-værten Signe Molde, som hun mente havde givet udtryk for, at det ikke var et rigtigt arbejde at være musiker. Det var smykkedesigneren helt uenig i. Silas foreslog så, at man måske ”skulle lade være at blive forarget over alting”.
LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Irina beskylde Mai Manniche for snyd.


SE BILLEDERNE: ‘Beauty Bosserne’-stjerne har fået et barn

Alt godt igen

Det ene ord tog hurtigt det andet, og pludselig kom også Mais mor, lægen Vibeke Manniche, på banen. På P1 prøvede Abdel Aziz Mahmoud at få dem til at tale ud, men Silas måtte aflyse, fordi han skulle passe sine børn. I et nu slettet blogindlæg kaldte Vibeke Manniche ham ”ekstrem aggressiv” og foreslog, at han i stedet ”dansede videre” indtil han ”mestrer debattens kunst”.
Men nu er alt godt igen, forsikrer Mai Manniche.
LÆS OGSÅ: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet
– Det hjælper altid at få snakket ud, meget kan jo misforstås og eskalere på de sociale medier. Og man skal jo kunne være uenige uden at blive uvenner, siger hun.
Silas Holst er ikke vendt tilbage på HER&NU’s henvendelse.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen har fundet kærligheden