Efter date med Philip: Frygtede pigernes reaktion

Det er ikke nødvendigvis lykken at være en eftertragtet i ‘Bachelor’-huset.

Af Cecilie Løwert - 29. juni 2022 kl. 20:55

Pigernes følelser begynder at vokse for de to fyre i ‘Bachelor’-huset. Og jalousien spidser i den grad til.

I hvert fald hvis man skal tro Frederikke, som har høstet en stor portion opmærksomhed fra begge fyre og har endda været på flere singledates med Philip. Men er det kun lykken at være populær blandt de to bachelorer? Svaret er nej, hvis man spørger den smukke ‘Bachelor’-kvinde.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stort skridt

I dagens afsnit kom hun på en overnatningsdate med Philip, og her mærkede stemningen af jalousi i ‘Bachelor’-villaen på egen krop. Det fortæller hun til Realityportalen.

– Nogle af pigerne trak sig lidt, fordi det var hårdt at høre om de dates, jeg har været på, som var gået godt. Det havde de ikke lyst til at høre om. Og så var der sådan en snakken i krogene og samtaler, man bliver holdt uden for, forklarer hun. 

LÆS OGSÅ: Kardashian-stjerne indlagt

Hun husker særligt, hvordan hun havde det, lige inden hun skulle afsted på overnatningsdate med Philip.

Mine sko stod nede i loungen. Jeg turde ikke gå ned og hente dem, fordi jeg var så nervøs for, hvordan pigerne ville reagere, fordi den der stemning bare var en sort sky over huset. Så jeg fik nogle andre til at hente min sko, fordi jeg ikke turde se pigerne i øjnene.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler trist nyhed

Frygtede at komme hjem

Og selvom den romantiske overnatning var alt, hvad Frederikke havde brug for, var der alligevel nogle tanker, der gav hende ondt i maven.

– Jeg var rigtig nervøs for at komme tilbage til huset efter overnatningsdaten og for hvordan de andre kvinder ville reagere. Så det var påvirkede mig helt sikkert rigtig meget, da jeg blev inviteret med på daten. Jeg synes lidt, pigerne glemte, at det jo ikke var mig, der havde bedt Philip om at tage mig med på date, men at det var Philips valg og følelser, der talte i det moment, forklarer hun. 

LÆS OGSÅ: Ærlige Helena fra ‘Bachelor’: Bange for at blive såret

Af samme årsag bad hun også om at blive taget i mod af to piger, hun stolede på, da hun kom til ‘Bachelor’-huset. Frederikke kan godt forstå, at pigerne havde svært ved at høre om de gode dates, hun var på med Philip, men det ændrer ikke på, at det var ubehageligt at være i, afslutter hun.

Du kan se ‘Bachelor’ på TV 2 Play eller på TV 2 Zulu tirsdag til torsdag.