Efter chok-brud: Sådan håndterer vi boligsituationen

Christel besluttede sig for at slå op med Asbjørn, netop som han var flyttet til København for at flytte sammen med hende. Nu fortæller Asbjørn, hvad de har tænkt sig at gøre med lejligheden.

Af Lærke Stræde - 29. april 2021 kl. 12:21

Tæppet er på flere måder blevet revet væk under Asbjørn den seneste tid. Først forlod han hjembyen Kolding til fordel for det store, pulserende storbyliv i København, som skulle danne rammerne for hans fremtid med Christel. Men desværre fik Christel kolde fødder, og han står nu både uden kæreste og bolig i en ny by.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg var glad, for det er jeg ikke. Men jeg fokuserer på at holde mig igang med arbejde og træning, som fylder rigtig meget, fortæller Asbjørn i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Elvira er begyndt at se sin ekskæreste igen

‘Ex on the Beach’-hunket har fået mange spørgsmål fra følgerne omhandlende hans boligsituation, nu hvor Christel har slået op med ham, og han kan nu endelig løfte sløret for, hvad der skal ske med lejligheden.

– Det bliver sådan, at Christel bliver siddende i lejligheden alene, og jeg rykker ud. Vi har en måned, hvor vi har den sammen nu her, og så skal jeg have fundet noget andet, lyder det fra en noget nedtrykt Asbjørn.

LÆS OGSÅ: Oliver og Sofie afslører familieforøgelse

København eller Kolding?

Asbjørn er usikker på, hvad fremtiden skal bringe, og hvor han ser sig selv bo, nu hvor Christel ikke længere er inde i billedet. Hverken København eller Kolding gør ham glad lige nu, og han har derfor svært ved at træffe en beslutning.

– Jeg ved stadigvæk ikke, om jeg vil være i København eller Kolding eller en helt anden by. I København har jeg det sgu ikke særlig fedt, og jeg har det egentlig heller ikke fedt i Kolding lige nu, fordi jeg selvfølgelig er ked af det og ikke har det særlig godt, lyder det fra Asbjørn, som har en stor beslutning liggende foran sig.

LÆS OGSÅ: Hot realitypar har fået en søn

LÆS OGSÅ: Aykut indrømmer: Jeg fuckede op