Efter brud: ‘Vild med dans’-stjerne dater ny fyr

Sara Bro fortæller om mødet med sin nye flamme.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. marts 2022 kl. 9:14

Det var en noget så ked af det Sara Bro, der tilbage i efteråret kunne fortælle, at hun var blevet single. Efter fem års forhold, var hun og ekskæresten, Lasse Lund, gået fra hinanden. De nåede at blive forlovet, efter Sara havde friet året forinden.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab

Artiklen fortsættes under videoen med Asta, der fortæller om bruddet med Jonass…

Men nu er den 47-årige radio- og tv-vært kommet godt videre, og humøret er et helt andet.

Sara Bro har nemlig mødt en ny. Det fortæller hun i DR-podcasten ‘Hjerteflimmer for voksne’ i et afsnit, hvor gæsterne er journalist Mark Stokholm, iværksætter og ‘Løvens hule’-deltager Melissa Hartelius samt parterpeut Jytte Vikkelsøe.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører de nye tv-planer

– Jeg har været single nu i et halvt år. Og jeg er begyndt at date, melder Sara ud, da hun skal fortælle om status på sit kærlighedsliv.

– Jeg kan ikke sige mere om det. Jeg er lige begyndt på det. Men det er mega sjovt. Det er det, jeg kan sige, griner hun.

Mødet med den nye fyr

Her spørger terpeuten Jytte alligevel mere ind til sagen.

– Nu spørger du jo altid, om det er  foregået på Tinder. Skal man lade være med at spørge til det?, lyder det fra Jytte.

LÆS OGSÅ: Deltagere afslører hemmelige regler i ‘Sommerdrømme’

– Nej, det må du gerne spørge til. Der er det ikke foregået. Det er én, jeg har mødt, siger Sara, der også fortæller, at det er til en fest, hun har mødt ham, da Mark Stokholm spørger, om det mon er én, hun har mødt i en bus.

Udover at være kendt for podcasten ‘Hjerteflimmer for voksne’, så er Sara Bro vært på DR’s ‘Sara & Monopolet’. I 2020 kunne hun opleves i ‘Vild med dans’, hvor hun dansede med Morten Kjeldgaard.

Sara Bro nåede at blive forlovet med den 15 år yngre Lasse. Det blev de i januar 2020, hvor Sara Bro gik på knæ for ham. De to mødte hinanden i 2016 på Bornholm. Men nu ser det altså ud til, at der er en anden, der har stjålet Saras hjerte.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer