Efter brud: Nu betaler Robert prisen

Det fik store konsekvenser, da Robert efter næsten en uges tavshed gik verbalt i flæsket på Nynne.

Af Nikolaj Vraa og Louise Vilsbøl - 4. september 2021 kl. 08:55

Et forsøg på at svare Nynne Larsen igen blev dyrt for Robert Hansen, 41. I forrige uge hævdede skuespillerens 25-årige kæreste med billede af et hævet ansigt, at hun havde været udsat for vold under parrets sommerferie i Spanien. Efter seks dage brød han i tirsdags sin tavshed – og så brød helvede løs.

– Der er kun en, der har brug for hjælp her, og det er ikke mig, skrev han om Nynne, som han mente, den var ”helt gal” med. Han beskyldte hende for at være stofmisbruger og bekræftede dog, at der havde været en voldsepisode i Spanien, men at de var røget sammen i detentionen, fordi hun også havde slået ham.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Artiklen fortsætter under videoen med Nynne, hvor hun kort inden bruddet fortæller, at hun håbede på et frieri fra Robert.

Det fik Nynne til at fortælle om to tidligere voldsepisoder og fremvise en rapport fra skadestuen om vold mod hende begået på Roberts niårige søns værelse. Inden ferien i Spanien skulle han også have banket hende med en guitar, der var knækket af slagene.

LÆS OGSÅ: Mikkel om Amalie: Det er synd for vores piger

Ifølge Robert burde det være politiet, der undersøgte sagen, hvis den var så alvorlig, men Nynne har afvist at anmelde ham for vold.

Dagen efter droppede Tajmer Booking ham som foredragsholder, han mistede posten som ambassadør for Hjerteforeningen, flere virksomheder indstillede deres brug af ham som influencer, og den aarhusianske filmskole Super16 meddelte, at han bliver klippet ud af den western, han i sommer indspillede for dem.

LÆS OGSÅ: Kendt reality-deltager endt midt i Robert og Nynnes konflikt

Nynne fortæller HER&NU, at hun delte billedet af sit forslåede ansigt for at sikre sig, at hun ikke ville genoptage forholdet til ham ligesom de andre gange, hun er gået fra ham. Hun indrømmede også, at hun tidligere har haft et forbrug af kokain.

– Ja, jeg har taget kokain ved festlige lejligheder og er startet i behandling, men derfor retfærdiggør det vel ikke, at han tæsker mig. At jeg har haft et problem med kokain ved festlige lejligheder har ikke haft noget med de her episoder at gøre, så jeg kan ikke se, hvorfor det er relevant. Det er vel bare et desperat forsøg på et modangreb, sagde hun.

Nynne Larsen har siden det voldsomme brud haft en smule kontakt med Robert af praktisk karakter for at få sine ting fra hans lejlighed på Frederiksberg, som de delte, ligesom hun har tilbudt at tale med hans søn, Herman.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

Læs mere om