Efter behandling på skandaleklinik: Viser nye ansigter frem

Realitystjernerne Sebastian Di Caprio og Fie Laursen har som del af et reklamesamarbejde fået lavet nye ansigter på den omdiskuterede svenske klinik Vanessa World. De er dog heldigvis begge selv glad for deres resultat.

Af Lykke Buhl - 4. august 2020 kl. 20:55

I sidste uge stod ‘For lækker til love’-deltager og ‘Love Island’-vinder Julie Melsen frem i Realityportalen og gav en skarp kritik af den svenske klinik Vanessa World, der havde givet hende en full face make over, der efterlod hende med blå mærker og en klump af filler på siden af kæben, hvorefter Vanessa stoppede kontakten.

– Jeg vil ikke udsætte andre piger for at få lavet min behandling og få ødelagt deres ansigter. Jeg håber ikke, der er nogen, der begår den samme fejltagelse som mig, advarede Julie, der blot var en blandt flere tidligere kunder med samme kritik.

Herunder kan du se Julie Melsen, der stadig har en klump af filler på højre side af kæbe efter sin behandling hos Vanessa World

Julie er meget utilfreds med sin behandling, hvor hun har en ubehagelig klump botox siddende i kæben på højre side (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Medina sælger sin lejlighed efter seks måneder

To realitystjerner, der dog ikke lod sig stoppe af den massive kritik, er Fie Laursen og Sebastian Di Caprio. I går mandag fik de nemlig foretaget samme behandling som den, Julie Melsen fik, hvor man ved hjælp af filler forskellige steder i ansigtet opnår en ny ansigtsform.

Fie: Lyt ikke til drama

Fie Laursen er vant til at forarge, ikke mindst med de kosmetiske indgreb, hun underlægger sig. Forud for behandlingen var Fie dog alligevel sikker på, at hun ville have indsprøjtet sig en ny ansigtsform.

– Jeg gør det, fordi jeg synes, det er smukt, og jeg vil gerne gøre det, som gør mig glad, fortalte Fie dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mark og Sarah Amalie er blevet forældre

Heldigvis kan Fie nu efterfølgende fortælle, at behandlingen faktisk også har gjort hende glad.

– Resultatet er blevet så fint! Indtil videre har der ikke været noget galt. Jeg er rigtig lykkelig. Jeg kan jo ikke kommentere på andres oplevelser, men kun min egen, som har været fantastisk. Vanessa var meget professionel og dygtig. Så jeg er rigtig tilfreds, jubler Fie til Realityportalen.

Herunder kan du se Fie Laursens nye ansigt efter behandlingen hos Vanessa World

LÆS OGSÅ: Første ‘Vild med dans’-deltager afsløret
Herunder kan du se, hvordan Fies ansigt så ud før indgrebet

Fie Laursen til premiere på ‘Blokhavn’ i Imperial tilbage i slut juni i år (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Bagedyst’-dommer sexafpresset

– Lyt ikke altid til drama, for Vanessa World har lige givet mig den bedste makeover, jeg har fået i mit liv. Åh min Gud, jeg føler mig som en dukke. Elsker det og føler mig selv, skriver Fie i det sponsorerede opslag, hun lagde op på sin Instagram efter sin full face make over på den svenske klinik Vanessa World.

Sebastian: Jeg skal have lavet mere

Sebastian Di Caprio kender vi fra Kanal 4-programmet ‘Singeliv’ og senest TV2-programmet ‘Porno klædt af’.

LÆS OGSÅ: Frygter for dronningen: Plastre i ansigtet vækker bekymring

Sebastian har været hurtig til at affeje kritikken af Vanessa World-klinikken, hvor han antog, kritikken var “personlige angreb” snarere end utilfredshed med behandlingerne. Efter hans full face make over i går, føler han sig kun bekræftet i, at det var den rigtige beslutning at få lavet ansigtet om på den svenske klinik som del af et reklamesamarbejde.

– Jeg er selvfølgelig en lille smule bekymret. Ikke på grund af kritikken, men på grund af, det er ansigtet, det er jo den mest visuelle del af et menneske. Men når jeg kigger nu og ser hvor fantastisk dejligt, det ser ud, så føler jeg mig ikke den mindste smule i tvivl om, det var det rette valg. Det farligste er nok, at mere vil have mere, griner Sebastian, der havde sin første oplevelse nogensinde med filler i går.

Herunder kan du se et før- og efter billeder af Sebastian efter hans full face make over hos Vanessa World

Sebastian Di Caprio før og efter hans full face make over (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Spirituel ‘Robinson’-stjerne: Jeg har levet før
Vanessa World slog også selv et opslag op med Sebastians før- og efterbilleder

LÆS OGSÅ: UH! ‘Familien fra Bryggen’-Didde afslører nye detaljer om kæresten

Sebastian har da også allerede har booket sin næste tid hos samme klinik.

– Jeg skal tilbage om en uge igen og have lavet lidt mere på ansigtet. Vi blev enige om, at man sagtens kunne sy øjenbrynene op, så man fik et mere frisk look, samt botox ved øjnene, så det fjerner 10 år af ens alder nærmest, når rynkerne forsvinder, samt fylde i læberne. Så jeg vender tilbage igen, jeg har besluttet mig for at gå all in med mine indgreb, røber Sebastian, der håber, han kan være med til at aftabuisere kosmetiske indgreb til mænd.

LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’ vol. 3

Massiv kritik

Dermed må man altså gå ud fra, at både Fie Laursen og Sebastian Dicaprio, der begge fik deres full face make over i går som del af et reklamesamarbejde med klinikken Vanessa World, er glade og tilfredse.

LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem Louise og Victor: Du var utro!

Dog fortalte Julie Melsen, der selv fik foretaget samme indgreb samme sted, at hun først blev klar over komplikationerne ved behandlingen senere, da hverken hendes blå mærker eller filler-klumpen i kæben ikke gik væk en måned efter. Herefter skulle Vanessa være stoppet med at svare og betale hende for reklamesamarbejdet.

Vanessa selv fortalte dog, at det var lige omvendt, da Julie kun gav udtryk for, at hun var glad for behandlingen, og selv stoppede kontakten. I stedet betragtede Vanessa Julies kritik som et personligt angreb mod hende.

Herunder kan du se et billede af Vanessa, der både ejer og er behandler i klinikken Vanessa World

Vanessa Ammar (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Paradise’-Julie afslører: Kærester med barndomsveninde

Vanessa World-klinikken ligger i Malmø i Sverige. I Sverige er lovgivningen på området en del mere lempelig end i Danmark. Eksempelvis behøver man ikke være uddannet for at udføre botox- og fillerbehandlinger.

Flere kritiske røster, som Realityportalen har talt med, påstår, at Vanessa ikke er uddannet til at udføre behandlingerne. På sin egen Instagram skriver Vanessa dog, at hun er “certificeret injektør”.

Som ikke-uddannet injektør i Sverige må du ikke købe de originale fillerprodukter. I stedet kan man parallelimportere lignende produkter fra eksempelvis Rusland, som dermed også er en del billigere – og mere risikable for de behandlede.

LÆS OGSÅ: Amanda og Nicklaes uenige om forholdet: Prøver at finde hinanden igen

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagers forlovede: Han kvalte mig