Efter amok-opførsel til Zulu Awards: Nu svarer Blachman tilbage

Det er ikke så ofte, at Blachman siger undskyld. Men denne gang har han vist kæmpet med lidt moralske tømmermænd.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. maj 2021 kl. 17:07

Der var nok mange, der var ved at få aftenteen galt i halsen, da de den 2. maj så den populære prisuddelingsfest Zulu Awards, der var blevet afholdt i K.B. Hallen på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: CHOK: Oliver Bjerrehuus har ikke set sine børn i over et år

Her gik 58-årige Thomas Blachman og 29-årige Martin Jensen på scenen for at modtage prisen for ‘Årets par’, og Blachman holdt en tale, hvor han mildest talt gik over grænsen. For godt nok er han kendt for at sige uventede ting og provokere seerne – men for mange var hans takketale at gå for vidt.

– Dette lille lorteland, hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig og min elskede, sagde ‘X Factor’-dommeren med prisen i hånden.

LÆS OGSÅ: Anne P taler ud: Derfor kaldte jeg Lukas for en lille so

Det virker ellers ikke til, at Blachman er en mand, der fortryder sine ord, men måske har han alligevel haft lidt moralske tømmermænd at kæmpe med dagen efter awardshowet.

I hvert fald har han undskyldt og beklaget sin opførsel. Det fortæller TV 2′ s kanalchef Dorte Thirstrup til Ekstra Bladet. 

– Jeg er enig i, at Blachman i sin tale gik over grænsen for, hvad der er god stil og tone. Han provokerer ofte for at få sit budskab frem, men her blev en fejlslagen ros til Tessa i stedet både upassende og over stregen. Vi ved, Blachman har sendt en undskyldning til Tessa, og han har også over for os beklaget sin opførsel til Zulu Awards, siger hun til mediet. 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Thomas Blachman og Julie Werup. (Foto: Janus Nielsen)

Uheldig timing

Thomas Blachmans mange budskaber kom på et særligt dårligt tidspunkt, da han få uger forinden havde siddet i ‘X Factor’ og opfordret til den gode tone på sociale medier.

Måske var det derfor, Martin Jensen forsøgte at stoppe sin makker i den vilde takketale, men det lykkedes ikke rigtig.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

– Jeg er måske nok den største tv-legende i Danmark i de sidste tyve år. Jeg er sexet, jeg er charmerende, jeg har stiv pik, jeg improviserer, jeg er alt det, man drømmer om at være, når man går ind i tv, fordi jeg har en mening med fucking det, jeg gør. Det jeg gør, det er ikke bare holdning, det er underholdning, er vi enige, lød det videre fra Blachman, der også fik nævnt, at prisen skulle stå over kaminen i soveværelset, mens han og Martin Jensen skulle knalde hinanden i røven.

Zulu Awards kan ses på TV 2 PLAY.

Læs mere om