Efter 21 dage uden hårvask: Kæresten vil beholde krøllerne

Ditte Julies kæreste Joakim kan godt lide de krøller, der kom frem efter 21 dage uden hårvask, så Ditte Julie har valgt at beholde dem.

Af Rikke Lynge - 16. maj 2021 kl. 10:55

Ditte Julie Jensen, 33, fik ikke vasket hår i de 21 dage, hun var ombord på båden i Kanal 5-programmet ‘Over Atlanten’, og det nye look, som den forsømte hårvask har givet, passer kæresten Joakim Skak ganske godt.

– Saltvand renser ikke sæbe af, så der var bare sådan en hinde hele tiden. Krøllerne kom lidt til live ude på båden, og så spurgte min kæreste, om jeg ikke jeg godt kunne prøve at få de krøller frem, og så tænkte jeg ”why not”. Det er mit coronahår, fortæller Ditte Julie til HER&NU og griner.

LÆS OGSÅ: UHH: Christopher afslører ny scoring

Når man som Ditte Julie, Felix Smith, Lars Løkke Rasmussen, Johannes Nymark, Sarah Bro og Umut Sakarya har sejlet over Atlanterhavet, så lærer man at sætte pris på de mest simple goder, det kan Ditte Julie bekræfte.

– Den første vask på hotellet, da vi kom i havn, det var en magisk oplevelse. Vandet var varmt, og der var noget koldt at drikke. Så sætter man altså pris på de ting, der er max hverdagsagtige derhjemme. Det er også noget af det, der gør turen så fed, for man har jo lært at sætte pris på nogle andre ting, fortæller bagedyst-dronningen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Se Ditte Julies nye look med krøller herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af D i T T E J U L i E (@dittejuliejensen)

LÆS OGSÅ: Afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: Ulf om kærligheden: Skønt at være to